Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adrian Nastase dezvaluie paradoxul in cazul doborarii avionului ucrainean

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase dezvaluie paradoxul in cazul doborarii avionului ucrainean

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, decizia autoritatilor iraniene de a recunoaste doborarea avionului ucrainean. continuă pe Antena3

Primele concluzii ale anchetei in cazul prabusirii avionului ucrainean in Iran

Avionul Boeing 737-800 al companiei ucrainene International Airlines care s-a prabusit miercuri la Teheran a incercat sa se intoarca dupa ce s-a descoperit ca avea o problema, a transmis Organizatia Aviatiei Civile CAO) din Iran, care a mai precizat intr-un raport preliminar ca aeronava era in flacari cand se afla in aer, relateaza AFP si Reuters.

Ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran: Ar fi fost doborat de o racheta iraniana

Apare o ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran.

Iranul a invitat Statele Unite sa fie de fata la investigatia prabusirii avionului ucrainean. Cum arata sistemul sol-aer cu care ar fi fost doborat avionul (FOTO, VIDEO)

Seful Comitetului Iranian de Investigare a prabusirii avionului ucrainean, Hassan Rezaeifar, a anuntat ca Statele Unite au fost invitate sa ia parte la investigatia prabusirii, transmite CNN, care citeaza.

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Cine este generalul care si-a asumat vina pentru doborarea avionului ucrainean si cum explica circumstantele tragediei

Dupa ce Ucraina si Canada au cerut identificarea si pedepsirea celor vinovati de doborarea avionului Boeing 767 al companiei aeriene Ukraine International Airlines UIA), un general iranian a iesit in fata si si-a asumat responsabilitatea in producerea acestei tragedii.

Cum explica Iranul doborarea avionului ucrainean dintr-o eroare umana

Comunicatul emis de Statul Major al fortelor armate iraniene in care recunoaste doborarea, dintr-o eroare umana, a avionului companiei Ukraine International Airlines, in care au murit 176 de persoane, conform traducerii realizate de agentia France Presse din limba persana farsi):.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )