Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adrian Nastase, dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Unii lideri PSD vor incerca sa se agate de putere, dupa ce guvernul a fost demis prin motiune de cenzura. Este afirmatia pe care Adrian Nastase a facut-o pe blogul personal. Prin votul la motiune s-a. continuă pe Antena3

Tariceanu: Guvernul Dancila a cazut pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am adresat. Sustinem un program de guvernare cu accente liberale

Presedintela ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat joi ca guvernul Dancila a cazut pentru ca a fost incapabil sa se ridice la inaltimea misiunii sale, precum si pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am facut. Acesta a explicat de asemenea ca ALDE e pregatit sa sustina o guvernare cu accente liberale.

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

Romania de dupa guvernul Dancila

Exuberanta i-a cuprins pe romani. Caci guvernul Dancila a cazut. Insistent prezisul esec al motiunii, asupra caruia pariasera niste ziaristi bine cititi, dar rau informati, nu s-a produs. Dar ce va fi de acum incolo?.

Previziunea lui Adrian Nastase. Ce se va intampla cu Klaus Iohannis

Motiunea de cenzura initiata de PNL a trecut, joi, in urma votului din Parlament. Guvernul Dancila a cazut dupa ce 238 de parlamentari au votat pentru. Adrian Nastase a explicat, miercuri, cu o zi.

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Adrian Nastase, despre PSD: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Fostul premier si lider PSD, Adrian Nastase, considera ca social-democratii au pierdut guvernarea dupa un sir de greseli pe care ei insisi le-au facut. Succesul motiunii de cenzura de joi, considera.

ADRIAN NASTASE DESPRE PSD: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Unii lideri ai PSD vor incerca sa se agate de putere dupa pierderea guvernarii, iar multi sobolani vor sari din barca, considera fostul presedinte al partidului, Adrian Nastase.

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )