Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania de dupa guvernul Dancila

Adevărul Adevărul,
Romania de dupa guvernul Dancila

Exuberanta i-a cuprins pe romani. Caci guvernul Dancila a cazut. Insistent prezisul esec al motiunii, asupra caruia pariasera niste ziaristi bine cititi, dar rau informati, nu s-a produs. Dar ce va fi de acum incolo?. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce .

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania si ce prevede Constitutia

Guvernul Dancila pleaca. Cine va conduce Romania? Radu Tudor a prezentat joi seara la emisiunea Punctul de intalnire ce prevede Constitutia Romaniei. Art. 85 Numirea Guvernului 1) Presedinte.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

Ce nu s-a vazut la televizor de la motiunea de cenzura care a prabusit Guvernul Dancila

La patru luni si jumatate dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si dupa pierderea alegerilor europarlamentare, abandonat de ALDE si tradat de o parte dintre pesedisti, guvernul Dancila s-a.

SONDAJ Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?

Dupa ce motiunea de cenzura a trecut si guvernul Dancila a fost demis, a inceput batalia pentru viitorul guvern. Presedintele Iohannis incepe maine consultarile cu partidele, dar se prefigureaza, deja, mai multe optiuni, in functie de preferintele fiecarei grupari. Sondaj HotNews. ro: Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?.

Ion Cristoiu, dupa ce Guvernul Dancila a picat: Se vor face plangeri penale!

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat ca, dupa caderea Guvernului Dancila, presedintele Klaus Iohannis are nevoie in continuare de o batalie cu PSD. Dupa parerea mea, fiecare ministru care va veni va face p.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Adrian Nastase, dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Unii lideri PSD vor incerca sa se agate de putere, dupa ce guvernul a fost demis prin motiune de cenzura. Este afirmatia pe care Adrian Nastase a facut-o pe blogul personal. Prin votul la motiune s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )