Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adrian Nastase, mesaj cutremurator dupa moartea jurnalistului George Stanca

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, mesaj cutremurator dupa moartea jurnalistului George Stanca

Jurnalistul George Stanca a murit, luni, la varsta de 71 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: George Stanca a murit la varsta de 71 de ani. Jurnalistul a suferit un stop. continuă pe Antena3

Reactii emotionante dupa moartea jurnalistului George Stanca. E o pierdere reala

Actorul Vladimir Gaitan a primit vestea trecerii in nefiinta a jurnalistului George Stanca ca un soc. Actorul a marturisit ca se stiau de multi ani si erau foarte apropiati. Ne stim de foarte.

Adrian Nastase, atac dur la adresa lui Cristian Preda: S-a transferat din grupul de mercenari intelectuali ai lui Basescu la grupul intelectualilor lui Ciolos

Adrian Nastase lanseaza un atac spectaculos la europarlamentarul Cristian Preda, care, recent, a decis sa se incrie in partidul PLUS, fondat de fostul premier Dacian Ciolos. Nastase il catalogheaza pe Cristian.

Parole pierdute si datorii de 190 milioane de dolari, dupa moartea fondatorului unui exchange de criptomonede

Dupa moartea fondatorului, un exchange de criptomonede canadian datoreaza utilizatorilor sai 190 de milioane de dolari si nu poate accesa majoritatea fondurilor, potrivit unor documente obtinute de publicatia de specialitate CoinDesk.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )