Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reactii emotionante dupa moartea jurnalistului George Stanca. E o pierdere reala

Antena3 Antena3,
Reactii emotionante dupa moartea jurnalistului George Stanca. E o pierdere reala

Actorul Vladimir Gaitan a primit vestea trecerii in nefiinta a jurnalistului George Stanca ca un soc. Actorul a marturisit ca se stiau de multi ani si erau foarte apropiati. Ne stim de foarte. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, mesaj cutremurator dupa moartea jurnalistului George Stanca

Jurnalistul George Stanca a murit, luni, la varsta de 71 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: George Stanca a murit la varsta de 71 de ani. Jurnalistul a suferit un stop.

Vladimir Gaitan, reactie emotionanta dupa scrisoarea pe care George Stanca i-a adresat-o inainte de a muri. Ce si-au promis in ultima discutie avuta

Actorul Vladimir Gaitan 72 de ani), caruia George Stanca i-a scris un text tulburator cu doar o zi inainte sa moara, a vorbit in termeni emotionanti despre cel care i-a fost prieten bun.

A murit George Stanca. Scriitorul avea 71 de ani

Poetul si publicistul George Stanca a murit la varsta de 71 de ani, dupa ce in ultimele luni a fost grav bolnav. El era internat la spitalul Sfanta Maria.

GEORGE STANCA A MURIT. Editorial sfasietor: Ultimele clipe

GEORGE STANCA A MURIT la varsta de 71 de ani. Poet, scriitor, jurnalist si pamfletar, George Stanca a fost un fan infocat al echipei de fotbal Rapid. in urma cu sapte ani, cand Rapidul intra in insolventa,.

A murit cunoscutul ziarist GEORGE STANCA!

Soc in lumea presei! Cunoscutul ziarist, poet si publicist George Stanca a incetat din viata, la varsta de 71 de ani. A fost norocul meu Nicolae Stanca tatal meu biologic a divortat de mama.

Radu Banciu, dupa decesul lui George Stanca: Desi a fost talentat si nu a fost impostor in meseria lui, a fost o scarba de om (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre jurnalistul si scriitorulGeorge Stancu care a decedat la varsta de 71 de ani. Jurnalistul si scriitorul, poetul,.

George Stanca RIP. Jeg sau nger? Dada, sa vad cum TU te judeci

George Stanca a murit iar tu vrei sa stii ce-i George Stanca. Adevarul? George a murit pentru ca oamenii mor. Chiar de sunt jegosi sau ingeri.

George Stanca a murit. Ultima scrisoare a cunoscutului jurnalist. A fost scrisa cu patru zile inainte de a muri

George Stanca a murit. Pe 31 ianuarie, George Stanca publica in Click, ultima sa scrisoare. ii era adresata lui Alexandru Mironov. Esti de departe cel mai cunoscut jurnalist de stiinta si tehnica de la noi.

Scrisoarea tulburatoare a lui George Stanca, semnata cu o zi inainte sa moara: Lasam in urma picaturi de viata

Poetul si publicistul George Stanca a murit la varsta de 71 de ani, iar cu doar o zi inainte a semnat ceea ce avea sa fie ultima sa scrisoare, un text tulburator adresat celui mai bun prieten al sau, actorul Vladimir Gaitan.

Scriitorul si ziaristul George Stanca a murit la 71 de ani

Scriitorul si ziaristul George Stanca a murit luni la varsta de 71 de ani, scrie tabloidul Click!, la care acesta lucra din 2007.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )