Libnet.ro
UNICEF

08:45

Adrian Nastase, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Nu scriu mai mult pentru ca vreau sa raman modest!

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Nu scriu mai mult pentru ca vreau sa raman modest!

Adrian Nastase afirma, intr-o postare pe bogul sau, ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului SUA in Romania Adrian Zuckerman decoratia pe care i-a retras-o lui. continuă pe Antena3

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

Klaus Iohannis, mesaj pentru PNL si Costel Alexe: Eu as astepta cel putin sa se autosuspende din functiile pe care le are

Klaus Iohannis a declarat ca se asteapta ca fostul ministru Costel Alexe sa se suspende din functiile pe care le are pana in momentul in care isi clarifica situatia, actualul sef al CJ Iasi fiind urmarit penal de DNA.

Adrian Nastase: Stirea aceasta a cazut ca un traznet

Adrian Nastase a comentat, marti, intr-o postare pe blogul sau, plecarea lui Adrian Zickerman din postul de ambasador al SUA la Bucuresti, dupa numai doi ani.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe scriitorul Ottley Charlie si pe secretarul general al Administratiei Presedintiei Elene, Papadopoulos Vassilis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de decorare pentru scriitorul, jurnalistul si regizorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord Ottley Charlie si secretarul general al Administratiei Presedintiei Elene Papadopoulos Vassilis, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a anuntat cand se va vaccina. Momentul va fi transmis in direct

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti seara ca se va vaccina public impotriva coronavirusului, pentru a da un exemplu ca aceasta este singura metoda eficienta pentru a invinge pandemia. De.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Cererea de incuviintare pe numele fostului premier Calin Popescu Tariceanu a fost incuviintata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Apel disperat in cazul profesorului roman inchis de 6 ani in China, pentru o frauda de 80 de dolari: Avocatii ii cer lui Klaus Iohannis sa intervina

Apel disperat al avocatilor profesorului roman, Marius Balo, inchis intr-un penitenciar de maxima siguranta din Shanghai, pentru o frauda cu un prejudiciu de 80 de dolari. Aparatorii cer de urgenta interventia presedintelui Klaus Iohannis in acest caz pentru extradarea barbatului.

Klaus Iohannis: Panacand nu se reduce numarulde noi infectari, nu se va putea renuntala restrictii

Starea de alerta a fost prelungita in Romania in data de 12 ianuarie 2021. Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca cel putin pentru moment, nu este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )