Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adrian Nastase, prima reactie dupa publicarea motivarii CCR in cazul lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, prima reactie dupa publicarea motivarii CCR in cazul lui Kovesi

Adrian Nastase a plecat pentru cateva zile in Antalya, insa marturiseste, intr-o postare pe blogul sau, ca este la curent cu tot ce se intampla in Romania. Antalya este, din nou, sub semnul prieteniei. continuă pe Antena3

Scenariile luate in calcul dupa publicarea motivarii CCR pentru revocarea din functie a lui Kovesi. Ce va face Klaus Iohannis

Este asteptata publicarea motivarii de la Curtea Constitutionala pentru decizia de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Sunt mai multe scenarii luate in calcul dupa publicarea acestei.

Elena Udrea, prima reactie dupa ce a fost condamnata la sase ani de inchisoare

Elena Udrea a avut o prima reactie dupa ce a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor c.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Vedeti mai jos reactia pe care a avut-o Simona Halep dupa calificarea in finala de la Roland Garros pentru al treilea an consecutiv.

Halep, prima reactie dupa ce a ajuns in semifinalele Roland Garros

Liderul WTA, Simona Halep, a declarat, miercuri, dupa calificarea in semifinalele French Open, ca toate confruntarile sale cu Angelique Kerber au fost intense si ca la meciul din sferturile Rolamd Garros la.

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Procurorii au subordonare ierarhica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Arad, ca decizia Curtii Constitutionale, referitoare la revocarea din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, face o delimitare absolut necesara intre competentele.

Elena Udrea, prima reactie dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Elena Udrea, PRIMA REACTIE dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, dupa motivarea deciziei CCR prin care a stabilit ca presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, ca a castigat, daca vreti statul de drept. Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept.

Prima reactie a iubitului Elenei Udrea, dupa condamnarea ei in dosarul Gala Bute

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a avut prima reactia dupa ce a aflat vestea ca aceasta a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute. Ma duc cat pot.

Adrian Nastase: Cum sa ai ultimul cuvant

Adrian Nastase posteaza pe blogul sau cateva citate celebre, vorbe de spirit rostite de personalitati din mai multe domenii. Un vechi prieten, Patrick Wajsman, profesor la Sorbona si fondator al revistei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )