Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adrian Nastase: Va rog sa votati si in contul meu

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Va rog sa votati si in contul meu

Adrian Nastase a transmis, duminica dimineata, un mesaj alegatorilor. Asa cum stiti, Livia Stanciu si Ionut Matei au hotarat ca nu am voie sa aleg si sa fiu ales timp de. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, dupa ce Iohannis a declarat ca fara el statul de drept s-ar fi rupt: Fraza va ramane peste ani. E exagerat! Sper ca voi sa votati...

Adrian Nastase a realizat o scurta analiza pe blogul sau intitulata Se rupe statul de drept?. Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt. Fraza aceasta a candidatului Iohannis va ramane.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politia din Dolj, sesizata dupa ce presedintele unei sectii de vot a plecat cu stampila acasa

PSD Dolj a reclamat faptul ca presedintele sectiei de votare nr. 444, amenajata in comuna Plesoi, a plecat acasa cu stampila de control a sectiei. Va rog sa aveti in vedere .

Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze. Ce a dezvaluit public, chiar azi

Fostul premier Adrian Nastase nu are voie sa voteze, astfel ca, de aceasta data, a putut doar sa transmita simpatizantilor un mesaj, pentru a actiona precum el, daca ar putea. Motivul pentru care nu are voie sa isi exprime optiunea? Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze Adrian Nastase nu are voie .

Copiii lui Adrian Nastase au votat cum ar fi facut-o si tatal lor: Pentru un presedinte care va fi al tuturor romanilor (VIDEO)

Cei doi copii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, au votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, asa cum ar fi votat si tatal lor. E datoria noastra sa dam un vot.

Dorinta lui Adrian Nastase privind viitorul presedinte, in urna! Cine a votat pentru el

Fiii lui Adrian Nastase au votat duminica dimineata la Liceul Jean Monnet din Capitala, spunand ca s.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Eugen Teodorovici, declaratii dupa rezultatele exit-poll: Suntem o echipa. PSD nu se fereste sa mearga la alegeri anticipate

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2realizat de CURS si Avantgarde la comanda Antena 3.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Noi rezultate dupa iesirea de la urne

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, arata datele unui exit-poll realizat de IRES la iesirea de la urne.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Peste 10 milioane de romani au votat. Avem REZULTATELE OFICIALE

Antena 3 a prezentat in exclusivitate rezultatele oficiale laalegerile prezidentiale, pentru ora 21:00. Biroul Electoral.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )