Libnet.ro
UNICEF

17:45

Adrian Oros, despre pierderile inregistrate din cauza secetei: Sunt afectati 91.600 de fermieri. Identificam sume si solutii pentru ca acesti fermieri sa fie despagubiti

B1 B1,
Adrian Oros, despre pierderile inregistrate din cauza secetei: Sunt afectati 91.600 de fermieri. Identificam sume si solutii pentru ca acesti fermieri sa fie despagubiti

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros a discutat, in cursul sedintei de Guvern de miercuri, 14 octombrie, despre pierderile inregistrate in agricultura de seceta din acest an. Cu privire la platile efectuate. continuă pe B1

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Nu ne asteptam ca pretul graului de panificatie sa creasca Trebuie sa incetam sa mai fim o agricultura meteo-dependenta (VIDEO)

Ministrul Adrian Oros a vorbit, luni seara, in direct pe B1 TV, despre situatia agriculturii din Romania. Recolta din acest an a fost afectata foarte tare, foarte drastic de seceta pedologica extrema si.

Numarul copiilor care mor de malnutritie ar putea fi mult mai mare din cauza COVID-19. OMS: Cu 10.000 in plus in fiecare luna

Numarul copiilor care mor de malnutritie in fiecare luna ar putea fi cu 10. 000 mai mare in acest an din cauza crizei COVID-19, a avertizat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organiatiei Mondiale a S.

Aglomeratie la metrou din cauza unei defectiuni pe Magistrala 3

Marti dimineata este aglomeratie la metrou pe Magistrala 3, din cauza unei defectiuni la un tren pe aceasta magistrala, scrie g4media.

Circulatie ingreunata pe distanta Preciziei Eroilor, de pe M3, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori (VIDEO)

Incepand cu ora 8. 15, pe distanta Preciziei Eroilor 1, de pe Magistrala Trei, circulatia se desfasoara cu dificultate, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori. Este vorba des.

Scene de groaza in Caras-Severin. Un barbat a stropit o femeie cu benzina si a incendiat-o din cauza unei datorii neachitate. Femeia a ars de vie

Conflictele pe tema banilor sunt cele mai aprinse si periculoase, dovada fiind un caz socant petrecut la Caras-Severin. Un barbat de 49 de ani i-a dat foc unei femei pentru ca aceasta nu-i inapoiase o suma de bani. Din razbunare, barbatul a urmarit-o si a stropit-o cu benzina, iar dupa aceea i-a dat foc. Cati .

Tatal lui Francesco Totti a murit din cauza noului coronavirus

Enzo Totti, tatal fostului jucator al echipei AS Roma, Francesco Totti, a murit, luni, la 76 de ani, din cauza complicatiilor survenite in urma infectarii cu Covid-19.

Medicii sunt in alerta. Un copil, in varsta de trei ani, internat de urgenta la ATI din cauza complicatiilor aparute in urma infectiei cu COVID-19

Cazurile grave de COVID-19 la copii devin tot mai dese, iar medicii trag un semnal de alarma. Un baietel de doar trei anisori a fost internat la Spitalul Gomoiu din Bucuresti, dupa ce a dezvoltat o reactie periculoasa la infecatia cu noul coronavirus. Ce probleme de sanatate are baietelul in momentul de fata Copilul de .

Adrian Marinescu, despre explozia de cazuri COVID-19: Capitala este o zona rosie!

Adrian Marinescu, medic infectionist in cadrul Institutului Matei Bals din Capitala, a vorbit in exlusivitate la Antena 3 despre numarul crescut de infectari cu COVID-19 din ultimele zile. Capitala este o zona rosie, a spus medicul.

Cum raman de izbeliste familiile medicilor morti de Covid-19 din cauza unei legi care de cinci luni n-are norme de aplicare

Imi este foarte greu sa vorbesc. E singura fata pe care am avut-o. A fost o profesionista. Toata lumea stie. Avea douazeci si ceva de ani in Spitalul de Boli Infectioase. Rodica Hriscu are 66 de ani. in mai 2020, a trebuit sa-si ingroape fiica, pe Lenuta Buta, de 46 de ani, asistenta la Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, dupa ce aceasta a murit de Covid-19, scrie PressOne. Acum, la mai bine de cinci luni de la intamplare, bunica se afla in situatia de a-si intretine nepotul, pe Rares, care e in anul I de facultate in Iasi, cu doar 700 de lei pe luna, cat a decis Casa Judeteana de Pensii ca trebuie sa primeasca acesta, ca fiu al femeii decedate.

Ai putea ajunge pe mana politiei din cauza cuvintelor cautate pe Google

Ti s-a intamplat probabil sa te gandesti ca o cautare pe Google ar putea parea cel putin suspecta, daca este scoasa din context. Cum ar fi sa cauti azotat de amoniu in timp ce.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )