Libnet.ro
UNICEF

20:30

Aglomeratie la metrou din cauza unei defectiuni pe Magistrala 3

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aglomeratie la metrou din cauza unei defectiuni pe Magistrala 3

Marti dimineata este aglomeratie la metrou pe Magistrala 3, din cauza unei defectiuni la un tren pe aceasta magistrala, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Circulatie ingreunata pe distanta Preciziei Eroilor, de pe M3, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori (VIDEO)

Incepand cu ora 8. 15, pe distanta Preciziei Eroilor 1, de pe Magistrala Trei, circulatia se desfasoara cu dificultate, din cauza unei defectiuni tehnice aparute la un tren fara calatori. Este vorba des.

Scene de groaza in Caras-Severin. Un barbat a stropit o femeie cu benzina si a incendiat-o din cauza unei datorii neachitate. Femeia a ars de vie

Conflictele pe tema banilor sunt cele mai aprinse si periculoase, dovada fiind un caz socant petrecut la Caras-Severin. Un barbat de 49 de ani i-a dat foc unei femei pentru ca aceasta nu-i inapoiase o suma de bani. Din razbunare, barbatul a urmarit-o si a stropit-o cu benzina, iar dupa aceea i-a dat foc. Cati .

Aglomeratie la metrou, dupa ce s-a defectat un tren fara calatori

Zeci de oameni s-au inghesuit marti dimineata pe peron, in statia de metrou Gorjului. Potrivit Metrorex, circulatia trenurilor de metrou s-a desfasurat cu dificultate pe distanta Preciziei- Eroilor 1 de pe Magistrala 3, din cauza unei defectiuni tehnice la un tren fara calatori.

Adriana Bahmuteanu, operata din cauza unei afectiuni care s-a agravat: Picioarele s-au umflat, am dureri mari

Adriana Bahmuteanu a fost operata, marti. Vedeta a marturisit ca avea de mai multa vreme probleme cu varicele, insa nu si-a facut curaj sa se opereze pana acum, cand starea ei s-a agravat, iar medicii au co.

Aglomeratie la metrou, marti dimineata. Un tren defect a blocat toata circulatia

Un tren de metrou defect a blocat toata circulatia marti dimineata, pe ruta Preciziei-Unirii. Se circula greu din cauza unei defectiuni tehnice.

Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Ce se intampla, de fapt, in televiziunea platita de toti romanii

E furie si revolta la TVR din cauza pandemiei. Adelin Petrisor a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta si el in aceasta perioada, din cauza unui program haotic al serviciului sau. Furie si revolta la TVR din cauza pandemiei Adelin Petrisor a spus ce se intampla in Televiziunea publica, locul in care exista .

Tatal lui Francesco Totti a murit din cauza noului coronavirus

Enzo Totti, tatal fostului jucator al echipei AS Roma, Francesco Totti, a murit, luni, la 76 de ani, din cauza complicatiilor survenite in urma infectarii cu Covid-19.

Medicii sunt in alerta. Un copil, in varsta de trei ani, internat de urgenta la ATI din cauza complicatiilor aparute in urma infectiei cu COVID-19

Cazurile grave de COVID-19 la copii devin tot mai dese, iar medicii trag un semnal de alarma. Un baietel de doar trei anisori a fost internat la Spitalul Gomoiu din Bucuresti, dupa ce a dezvoltat o reactie periculoasa la infecatia cu noul coronavirus. Ce probleme de sanatate are baietelul in momentul de fata Copilul de .

Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

A 13-a editie a Maratonului Bucuresti, programat sa se desfasoare sambata si duminica, a fost anulat din cauza exploziei deimbolnaviri cu Covid-19. La evenimentul sportiv urmau sa partcipe,.

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Marcel Vela, Raed Arafat si Nelu Tataru, la Guvern. Se discuta impunerea unor noi restrictii, din cauza raspandirii SARS-CoV-2

Premierul Ludovic Orban i-a convocat, marti, de la ora 16. 00, la Guvern peministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )