Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adrian Streinu Cercel, proiect de izolare totala pentru categoria de varsta 40-65 de ani

Antena3 Antena3,
Adrian Streinu Cercel, proiect de izolare totala pentru categoria de varsta 40-65 de ani

Profesorul dr. Adrian Streinu Cercel a propus un proiect in care cere ca, in perioada de dupa relaxarea masurilor de distantare sociala, batranii sa stea izolati in continuare 12 saptamani. continuă pe Antena3

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private .

CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel: Din cauza aglomerarilor care au fost zilele astea, ma astept ca in urmatoarele 5-10 zile sa avem o problema cu infectiile acute si potential severe (VIDEO)

Adrian Streinu Cercel, manager al Institutului Matei Bals, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, moderata de Sorina Matei, ca avand in.

Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Paste. Mesaj pentru toti romanii: Nu va jucati cu focul!

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, estimeaza cand vom putea circula fara restrictii, si, totodata, adreseaza un mesaj de avertizare pentru romani. Vezi recomandarile medicului cu privire la noaptea de inviere. Previziuni sumbre pentru Paste Cu toate ca noaptea de inviere este un eveniment cu totul special pentru multi dintre .

Streinu-Cercel: Daca stam potoliti, iesim fara restrictii spre jumatatea lunii iulie

Romanii ar putea iesi la munca fara restrictii abia la jumatatea lunii iulie, anunta directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel.

Streinu-Cercel: Viata fara restrictiila jumatatea lui iulie este un scenariu optimist

Streinu-Cercel estimeaza ca romanii ar putea sta in izolare pana la mijlocul verii, chiar si in conditiile in care distantarea sociala este respectata de Pasti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )