Libnet.ro
UNICEF

01:05

Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Paste. Mesaj pentru toti romanii: Nu va jucati cu focul!

Playtech Playtech,
Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Paste. Mesaj pentru toti romanii: Nu va jucati cu focul!

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, estimeaza cand vom putea circula fara restrictii, si, totodata, adreseaza un mesaj de avertizare pentru romani. Vezi recomandarile medicului cu privire la noaptea de inviere. Previziuni sumbre pentru Paste Cu toate ca noaptea de inviere este un eveniment cu totul special pentru multi dintre . continuă pe Playtech

Ce face Simona Gherghe de Paste. Mesaj pentru romanii care vor sa iasa din casa de Sarbatori

Simona Gherghe este izolata de o luna la domiciliu, alaturi de sot, cei doi copii ai lor si una dintre bunici. Desi proiectele nu mai curg si pana si mersul la supermerket implica unele rigori, dat fiind contextul pandemiei, vedeta Antenei 1 traieste din plin viata de mamica. De altfel, zilele cu multa veselie abia .

Desert delicios pentru Paste. Pasca fara aluat, reteta lui Horia Virlan

Maestrul bucatar de la Cireasa de pe tort, Horia Virlan, a dezvalui reteta unui desert delicios, pasca fara aluat. Vezi cum trebuie sa faci painea cea mai aleasa a anului, ce se gaseste pe masa fiecarei gospodine, de Paste. Desert delicios pentru Paste in Joia Mare pe masa de Paste a multor romani se gasestepasca .

Vestea pentru toti romanii care au cont bancar: ce se intampla cu ratele in aceasta perioada

Pe fondul discutiilor despre amanarea ratelor se impune si ca romanii sa stie cum va evolua aceasta si cat vor trebui sa plateasca la final. Din fericire, cateva banci fac demersuri care.

Avertismentul Guvernului pentru toti romanii: trebuie sa ai asa ceva cand te duci la Auchan, Mega Image si alte magazine

In aceste zile, multi oameni au iesit la cumparaturi in numar mare si chiar s-a creat aglomeratie in unele piete si magazine. E motivul pentru care Guvernul, prin Grupul de Comunicare.

Vela: Ne vom asigura ca, in noaptea de inviere, lumina ajunge la toti romanii care-si doresc asta

Marcel Vela le-a transmis romanilor sa evite aglomeratia si interactiunea cu alte persoane in perioada urmatoare si i-a asigurat pe credinciosi ca toti vor primi lumina in noaptea de inviere.

Primarul Daniel Baluta, despre masurile care se vor lua in sectorul 4 pentru Paste: Am suplimentat drastic numarul de patrule!

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile de preventie care se vor lua in urmatoarele zile. Am suplimentat drastic numarul de patrule. Avem programate in jur de 30 de patrule, numai de la politia locala, plus patrulele de la politia nationala, tocmai pentru a ne asigura ca oamenii in seara respectiva stau acasa, a spus Daniel Baluta.

Cea mai simpla reteta de friptura: miel la cuptor cu cartofi copti, perfecta pentru Paste

Aceasta reteta este gata rapid pentru masa de Pasti. Se prepara simplu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )