Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Wiener (USR), despre negocierile pentru nou executiv: Nu este vorba de formarea unui Guvern in jurul PNL, ci alaturi de PNL si UDMR

Adevărul Adevărul,
Adrian Wiener (USR), despre negocierile pentru nou executiv: Nu este vorba de formarea unui Guvern in jurul PNL, ci alaturi de PNL si UDMR

Senatorul USR Adrian Wiener afirma ca Alianta USR PLUS nu intra in coalitie pentru a sprijini o guvernare PNL, ci pentru a oferi romanilor o coalitie de guvernare responsabila. Nu este vorba de formarea unui Guvern in jurul PNL, ci alaturi de PNL si UDMR, spune el. continuă pe Adevărul

ADRIAN WIENER, USR: Primul palier al negocierilor - armonizarea intr-un program de guvernare pentru Romania urmatorilor ani

Senatorul USR Adrian Wiener afirma ca primul palier al negocierilor incepute astazi intre USR PLUS, PNL si UDMR pentru formarea unui nou guvern este armonizarea programelor electorale intr-un program de guvernare pentru Romania urmatorilor ani.

Kelemen Hunor, despre negocierile pentru formarea Guvernului:Noi vrem ca tara noastra sa ofere o sansa mai buna pentru fiecare om

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a anuntat sambata, la inceperea negocierilor pentru formarea unui nou guvern intre UDMR, PNL si USR-PLUS, ca in primul rand e nevoie de un program de guvernare care raspunde la asteptarile societatii.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

FLORIN ROMAN: Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, anunta ca negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune, transmite News. ro.

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate.

Primul semnal public din negocierile pentru noul Guvern: Progresam

Europarlamentarul Cristian Ghinea care negociaza din partea USR-PLUS programul de guvernare cu PNL si UDMR a postat pe Facebook o fotografie din timpul negocierilor, precizand ca un prim capitol a fost deja inchis, iar discutiile progreseaza. PNL, USR-PLUS si UDMR fac schita noului Guvern. Ministerele pe care se bate toata lumea si cele pe care nu le vrea nimeni.

Cristian Seidler (USR), despre formarea noului Guvern: Trebuie definit foarte clar ce face si ce atributii concrete are un secretar de stat, apoi imparteala politica (VIDEO)

Joi seara, Cristian Seidler, deputatul USR a fost intrebat daca formatiunea politica din care face parte a accepta ipoteza in care ministrul este membrul unui partid, iar secretarii de stat membrii dintr-un alt.

KELEMEN HUNOR, DESPRE CONSULTARILE PENTRU NOUL CABINET: Nu exista discutii legate de pozitii, de functii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ca nu exista discutii legate de ocuparea unor pozitii sau functii in viitorul executiv, intalnirea de la Palatul Cotroceni fiind una informala, la invitatia sefului statului, legata de posibilitatea constituirii unei majoritati parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )