Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adriana Bahmuteanu face dezvaluiri tulburatoare despre ultimul an de viata al Cristinei Topescu: Suferea de o depresie cumplita si refuza orice contact cu apropiatii; voia sa fie lasata in pace!

Antena3 Antena3,
Adriana Bahmuteanu face dezvaluiri tulburatoare despre ultimul an de viata al Cristinei Topescu: Suferea de o depresie cumplita si refuza orice contact cu apropiatii; voia sa fie lasata in pace!

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie, iar in ultimul an a stat mai mult singura, refuzand orice contact cu apropiatii. continuă pe Antena3

inca o TRAGEDIE in Romania! ADRIANA BAHMUTEANU a facut anuntul iN LACRIMI: S-a dus intr-o alta lume! Ramas bun!

Cristina Topescu a murit si a lasat in urma ei numai durere si dor. Una dintre vedetele care si-au exprimat regretul fata de moartea tragica a jurnalistei este Adriana Bahmuteanu.

TRAGEDIA MOMENTULUI pentru ADRIANA BAHMUTEANU: Din pacate, a pierdut lupta! SILVIU PRIGOANA si-a facut cruce cand a vazut-o

Adriana Bahmuteanu este pe punctul de a pierde razboiul cu fostul ei sot, Silviu Prigoana.

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )