Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, . continuă pe Playtech

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

Cum arata Cristina Topescu atunci cand medicii i-au ridicat trupul neinsufletit. Au fost socati de ce au vazut

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Medicii care au patruns in casa pentru a constata decesul spun ca nici macar nu au recunoscut-o pe fosta prezentatoare TV, trupul ei fiind intr-o stare avansata de putrefactie. Medicii nu au recunoscut-o pe Cristina Topescu Decesul vedetei TV a .

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si .

RELATIE BOMBA intre ION ILIESCU si CRISTINA TOPESCU! Adevarul abia acum a iesit la iveala! La asta nu se astepta nimeni (GALERIE FOTO)

Moartea neasteptata a Cristinei Topescu a cutremurat toata Romania. Ea fost gasita, fara suflare, in propria casa. O vecina a alertat politia pentru ca nu o mai vazuse pe Cristina Topescu de ceva.

Cristina Topescu, moment emotionant la Antena 3. Dialog uimitor cu tatal ei, Cristian Topescu

Cristina Topescu le-a daruit telespectatorilor Antena 3 un moment emotionant, in 2016, pe cand prezenta emisiunea Dincolo de stiri si dezbatea alaturi de invitatii ei scandalul iscat in jurul cartii scrise de gimnasta Maria Olaru.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

Cand a murit, de fapt, Cristina Topescu. Detalii tulburatoare dezvaluite de Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Cand ar fi murit jurnalista Cristina Topescu. Cauza este inca necunoscuta

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, fiind descoperita in urma apelului la 112 al unei prietene. Vedeta avea perioade cand nu dadea niciun semn apropiatilor.

Cristina Topescu a murit. Medicul Monica Pop: E prima data in ultimii ani cand nu mi-a raspuns la urarile de Anul Nou. Nici nu m-am putut gandi la asa ceva

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn, fara a prezenta pe corp urme de violenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )