Libnet.ro
UNICEF

16:00

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

Adevărul Adevărul,
Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul. continuă pe Adevărul

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian.

in Franta s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

In Franta s-au inregistrat 44,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, canic.

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

Pericol in trafic pe un drum european din Cluj: opt cai merg printre masini in cea mai mare comuna din tara

Mai multi cai au fost fotografiati, sambata dimineata, in comuna clujeana Floresti, pe drumul european E 60. Din pacate nu este singurul incident de genul aceste petrecut in ultimele zile in Cluj.

Probleme pentru cea mai mare investitie privata din judet: lucrarile la centrul logistic din Deva au fost suspendate

Constructorii viitorului centru logistic si a halelor de productie din zona Santuhalm Deva) nu aveau toate autorizatiile necesare pentru a putea demara lucrarile.

Finantele vor sa imprumute peste 4,2 miliarde lei, in iulie. Cea mai mare maturitate reziduala e de 12 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute 3,7 miliarde lei prin certificate de trezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, la care se pot adauga inca 510 milioane lei din alocarile sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive, se arata in prospect. Finantele au nevoie sa imprumute in acest an 72 miliarde lei pentru a asigura necesarul de finantare.

Cea mai CONTROVERSATA FILMARE din istorie, scoasa la licitatie! Adeptii teoriei CONSPIRATIEI au luat foc

O inregistrare a primilor pasi facuti pe luna de Neil Armstrong va fi scoasa la licitatie de casa Sothebys, pe 20 iulie.

Romania, cel mai mare impozit din regiune pentru profiturile companiilor: Doar un stat extracomunitar ne depaseste, desi candva eram printre tarile cu cel mai mic nivel al cotei

Romania, care are o cota de impozitare a profiturilor companiilor de 16%, nu se mai regaseste printre statele europene in care aceasta rata are un nivel mic, desi timp de multi ani acesta a fost un adevarat.

Avertizare Meteo: Canicula in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o informare privind temperaturile ridicate, intre 35 si 37 de grade, de luni si marti, cand indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )