Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu, declaratii inainte de sedinta ALDE: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

Tariceanu: Cea mai buna solutie este sa avem un candidat unic. Timpul ne preseaza

Conducerea ALDEa convocat o sedinta pentru luni, ora 11:00. Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a facut cateva declaratii inainte de inceperea sedintei cu privire la deciziile.

ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: BET-XT, cea mai buna perfomanta pentru primul semestru, in ultimii zece ani

Indicele BET-XT, care cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, a crescut cu 17% in primul semestru din 2019, cea mai buna clasare din ultimii zece ani, spune Alin Brendea, Director General Adjunct al Prime Transaction.

Gabriel Mutu: Cea mai corecta formula este alegerea secretarului general al PSD la Congres, nu in CEx

Primarul social-democrat al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat la RFI ca varianta cea mai corecta ar fi ca viitorul secretar general PSD sa fie ales in cadrul Congresului partidului de sambata.

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Cu Ponta am evaluat variantele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca cea mai buna solutie la alegerile.

Tariceanu, de acord cu Ponta pentru solutia unui candidat comun PSD-ALDE-ProRomania la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca a discutat cu Victor Ponta despre o posibila alianta intre PSD, ALDE si Pro Romania la alegerile prezidentiale din iarna.

Stres versus relaxare. Care este cea mai buna metoda de relaxare si cum o puteti aplica

Relaxarea nu este acel moment in care vii frant de la serviciu si te bagi in pat, la televizor sau cu laptopul in brate inconjurat de prajituri ori iti rupi degetul mare de la mana deruland pe repede inainte Facebook-ul. Este vorba despre mult mai mult. inseamna sa te transpui intr-o stare de liniste si calm. Dar stresul ce este de fapt?.

Eugen Teodorovici, dupa ce Dancila nu a exclus un candidat comun cu ALDE si Pro Romania la prezidentiale: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu

Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca partidul ar trebui sa aiba un candidat propriu la prezidentiale, dupa ce liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca cea mai buna solutie este un candidat comun PSD, ALDE si Pro Romania, varianta care nu a fost exclusa nici de presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

FOTO Imagini spectaculoase cu cascada Sapte Izvoare. Legenda spune ca apa izvorata din Muntii Bucegi este cea mai pura din tara

Daca nu aveti nimic de facut in acest weekend si va place aerul tare de munte, Cascada Sapte Izvoare este o optiune de luat in calcul. Se spune ca de acolo izvoraste cea mai pura apa de la noi din tara. Un fotograf a surprins in imagini spectaculoase caderea de apa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )