Libnet.ro
UNICEF

21:30

Adriana Saftoiu, despre tragedia de la Caracal: Nu ar fi avut loc daca autoritatile nu se faceau ca nu vad disparitiile, violenta, reteaua de trafic de persoane. Toti cei care s-au facut ca nu vad sunt complicii monstrului

Hotnews Hotnews,
 Adriana Saftoiu, despre tragedia de la Caracal: Nu ar fi avut loc daca autoritatile nu se faceau ca nu vad disparitiile, violenta, reteaua de trafic de persoane. Toti cei care s-au facut ca nu vad sunt complicii monstrului

Deputatul PNL Adriana Saftoiu spune ca tragedia de la Caracal nu ar fi avut loc daca autoritatile nu se faceau ca nu vad disparitiile, violenta, reteaua de trafic de persoane, iar toti cei care s-au facut ca nu vad sau ca nu inteleg sunt complicii monstrului. continuă pe Hotnews

Arhiepiscopul Dunarii de Jos, despre tragedia de la Caracal: Cand suferintele celorlalti ne dor si pe noi, atunci putem spune ca suntem crestini

Chiriarhul Dunarii de Jos i-a indemnat pe credinciosii prezenti la oficierea Sfintei Liturghii de la Catedrala din Galati sa se roage pentru cele doua tinere ucise si pentru familiile acestora, evidentiind faptul ca rautatea se propaga repede, ea este contagioasa si vine pe anumite cai ademenitoare.

Adriana Saftoiu: Exista o complicitate intre autoritati si retelele de trafic de persoane. Institutiile trag de timp in ancheta privind Cazul Caracal

Autoritati ale statului sunt in complicitate cu retele de trafic de persoane, declara la RFI deputata PNL Adriana Saftoiu, care nu exclude ipoteza unei musamalizari in cazul Caracal.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Fifor, despre cazul Caracal: Toti cei vinovati vor plati, ca nimeni nu incearca sa ascunda absolut nimic

Mihai Fifor a declarat ca nimeni nu incearca sa ascunda nimic in cazul de la Caracal, precizand ca toti cei vinovati vor plati. Reactia vine dupa ce deputatul PNL Adrian Saftoiu a spus ca a ascultat inregistrarile la 112 cu Alexandra si nu mai crede nimic din ce i se serveste public, transmite Mediafax.

Rares Bogdan, despre cazul Caracal: Ce au vrut sa acopere si cine a avut atat de mult cinism? Cate clanuri interlope controleaza politicienii PSD si ALDE?

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, sustine ca in cazul de la Caracal se incearca acoperirea unor urme care duc spre clanuri mafiote cu legaturi la varful PSD.

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

in Romania anului 2018 au avut loc 633 de crime cu autor necunoscut. Cati dintre ei vor lovi din nou?

La intervale relativ scurte de timp, Romania este trezita la realitate de evenimente care par scoase din documentarele de tipul worst case scenario. Am avut inundatii care au devastat un sfert de tara iar statul a reactionat tarziu si prost. Am avut tragedia de la Colectiv unde au murit, in centrul Bucurestiului, 64 de persoane, a lasat insemnati pe viata alte zeci si a marcat o generatie.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

FELIX BANILA, DESPRE CAZUL CARACAL: Nu avem nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice si antropologice

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat, astazi, ca suspectul in cazul de la Caracal a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

DIICOT, despre dosarul Caracal: Vom efectua o cercetare criminalistica, complexa si amanuntita

Mihaela Porime, purtator de cuvant, a declarat ca DIICOT structura centrala apreluat dosarul cazului Caracal, in care inculpatul Gheorghe Dinca este acuzat ca a ucis doua adolescente in incinta locuintei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )