Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medicii din alte judete care vor profesa la Buzau vor locui intr-un bloc construit de CJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicii din alte judete care vor profesa la Buzau vor locui intr-un bloc construit de CJ

Medicii care locuiesc in alte judete dar accepta sa profeseze la Buzau vor primi, pe perioada contractului, locuinta de la Consiliul Judetean. Totul este posibil ca urmare a deciziei Consiliului Judetean de a reamanaja terenul ramas liber dupa ce fosta maternitate a fost inchisa, iar cladirea in care a functionat unitatea medical a fost daramata. continuă pe Ziarul Bursa

Cetatenii romani care vor intra in carantina si izolare la venirea in tara. Noi precizari

Cetatenii romani care vin din alte tari care nu se regasesc pe lista statelor de pe lista adsmisp, vor intra an carantina si izolare.

Adunatii Copaceni, prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze pentru toate satele!

Adunatii Copaceni este prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze in toate satele arond.

Operatorii care vor dirija sistemele Patriot se antreneaza in America

Operatorii sistemului Patriot din toata lumea, inclusiv din Romania, se antreneaza prin simulari ase.

Cetatenii care vor primi bani in conturi direct de la stat. in ce tara se intampla acest lucru

Pandemia de coronavirus a fortat multe Guverne sa intervina si sa ofere stimulante financiare. Sunt ajutate companiile care cauta revenirea economica, dar si cetatenii. in Romania,.

Primarul unei localitati din Romania ofera teren gratuit celor care vor sa construiasca pensiuni

In comuna Parva, aflata la poalele muntilor Rodnei, primarul pune la bataie 20 de hectare. Le da teren celor care vin cu bani si vor sa construiasca pensiuni si cabane.

Primarul unei localitati din Romania le ofera teren gratuit celor care vor sa isi construiasca pensiuni pentru a sprijini turismul

Este vorba despre localitatile din Muntii Rodnei. Aici poti gasi peisaje care iti taie rasuflarea, iar ospitalitatea localnicilor si traditiile din zona te fac sa vrei sa descoperi natura pas cu pas. Cu.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat lista tarilor pentru care vor fi reluate zborurile

Obligativitatea izolarii va fi eliminata pentru persoanele care vin din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, incepand cu data de 15 iunie, a decis sambata Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, De asemenea, legaturile aeriene cu aceste destinatii vor fi reluate de la aceeasi data.

Lista tarior pentru care vor fi reluate zborurile. Cei care vin din aceste tari nu mai sunt obligati sa intre in izolare

Persoanele asimptomatice care vin in Romania din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia,Slovenia si Ungaria nu vor mai fi nevoite sa stea in carantina sau izolare.

Lista tarilor pentru care vor fi reluate zborurile. Cei care vin din aceste state nu mai sunt obligati sa intre in izolare

Persoanele asimptomatice care vin in Romania din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia,Slovenia si Ungaria nu vor mai fi nevoite sa stea in carantina sau izolare.

Cum ar putea fi dezinfectate autobuzele STB din Bucuresti: proiectul care ar putea da roade

In plina pandemie de coronavirus, se cauta solutii pentru reduce riscul de infectare. Mijloacele de transport in comun precum autobuzele STB din Bucuresti reprezinta un mediu periculos. Dar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )