Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Wimbledon

Vedeti mai jos cu cine vor juca cele opt jucatoare din Romania intrate pe tabloul principal de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal de la Wimbledon

Nu mai putin de opt jucatoare din Romania vor evolua pe tabloul principal de la Wimbledon, turneu de Mare Slem care debuteaza la Londra pe 2 iulie.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara (101 WTA) n primul tur

Simona Halep si-a aflat vineri adversara din primul tur de la Wimbledon al treilea Grand Slam al anului), liderul mondial urmand sa se dueleze cu jucatoarea Kurumi Nara Japonia, 26 de ani, 101 WTA). Tragerea la sorti nu a fost una prea norocoasa pentru Monica Niculescu - o va intalni pe Naomi Osaka. Se actualizeaza.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara (101 WTA) n primul tur - Cu cine joaca fetele noastre n runda inaugurala

Simona Halep si-a aflat vineri adversara din primul tur de la Wimbledon al treilea Grand Slam al anului), liderul mondial urmand sa se dueleze cu jucatoarea Kurumi Nara Japonia, 26 de ani, 101 WTA). Tragerea la sorti nu a fost una prea norocoasa pentru Monica Niculescu - o va intalni pe Naomi Osaka.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon. Cu cine va juca romanca

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, va juca impotriva japonezei Kurumi Nara in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, potrivit tragerii la sorti.

Mihai Daraban critica lipsa investitiilor din Romania: 45 de miliarde, nu mai punem datoriile facute de Romania pe langa acesti bani europeni, ar trebui sa vedem cu ochiul liber

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a criticat lipsa de investitii din Romania aratand ca de la aderea Romaniei in Uniunea Europeana si pana acum nu se vede poate.

inca un actor PLEACA DEFINITIV din Romania: Vand tot si PA, LA REVEDERE!

Mircea N. Stoian a decis sa plece definitiv din Romania si sa se stabileasca in Portugalia. Am iesit din zona cu reflectoare multe si lumini, din zona media si imi vad de viata mea. Viata pe care mi-am.

Gigi Becali a preluat un alt club din Romania. Ce MOTIV a avut pentru aceasta mutare

Gigi Becali a preluat un alt club de fotbal din Romania, fiind vorba despre Academia Clinceni. Omul de afaceri a profitat de relatiile bune pe care le are cu oamenii din conducerea clubului si va folosi clubul din.

Wimbledon: Elena-Gabriela Ruse a cstigat duelul cu Alexandra Cadantu din primul tur al calificarilor

Jucatoarea de 20 de ani Elena-Gabriela Ruse, locul 197 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe Alexandra Cadantu, locul 253 WTA, in turul I al calificarilor de la Wimbledon.

Senatorul Daniel Zamfir, despre Ludovic Orban: Delirul unui rebut politic. Cred cu tarie ca liberalismul din Romania poate avea alt viitor

Recent trecut de la PNL la ALDE, senatorul Daniel Zamfir a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban dupa ce motiunea de cenzura a picat, dar liderul liberal a afirmat ca ar putea fi primul pe lista de.

Bomba in showbiz! Unul dintre cei mai ravniti BURLACI din Romania SE iNSOARA. DETALIILE nuntii (FOTO)

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon Romania, a dezvaluit ca se va insura luna viitoare cu Alice Cavalerul. Totul a fost organizat in detaliu, iar el a vorbit despre evenimentul ce va avea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )