Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mihai Daraban critica lipsa investitiilor din Romania: 45 de miliarde, nu mai punem datoriile facute de Romania pe langa acesti bani europeni, ar trebui sa vedem cu ochiul liber

B1 B1,
Mihai Daraban critica lipsa investitiilor din Romania: 45 de miliarde, nu mai punem datoriile facute de Romania pe langa acesti bani europeni, ar trebui sa vedem cu ochiul liber

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a criticat lipsa de investitii din Romania aratand ca de la aderea Romaniei in Uniunea Europeana si pana acum nu se vede poate. continuă pe B1

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Wimbledon

Vedeti mai jos cu cine vor juca cele opt jucatoare din Romania intrate pe tabloul principal de la Wimbledon.

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal de la Wimbledon

Nu mai putin de opt jucatoare din Romania vor evolua pe tabloul principal de la Wimbledon, turneu de Mare Slem care debuteaza la Londra pe 2 iulie.

inca un actor PLEACA DEFINITIV din Romania: Vand tot si PA, LA REVEDERE!

Mircea N. Stoian a decis sa plece definitiv din Romania si sa se stabileasca in Portugalia. Am iesit din zona cu reflectoare multe si lumini, din zona media si imi vad de viata mea. Viata pe care mi-am.

Gigi Becali a preluat un alt club din Romania. Ce MOTIV a avut pentru aceasta mutare

Gigi Becali a preluat un alt club de fotbal din Romania, fiind vorba despre Academia Clinceni. Omul de afaceri a profitat de relatiile bune pe care le are cu oamenii din conducerea clubului si va folosi clubul din.

Ana Blandiana: Mi s-a parut uluitor ca Dragnea a cerut iertare condamnatilor, si nu milioanelor de oameni cinstiti din Romania. Miercuri va fi o zi periculoasa

Demisia tine intotdeauna de bunul simt, or Liviu Dragnea nu are asa ceva, a declarat Ana Blandiana. Poeta il critica pe seful PSD pentru ca nu a renuntat la functii, desi a fost condamnat, in prima.

Bomba in showbiz! Unul dintre cei mai ravniti BURLACI din Romania SE iNSOARA. DETALIILE nuntii (FOTO)

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon Romania, a dezvaluit ca se va insura luna viitoare cu Alice Cavalerul. Totul a fost organizat in detaliu, iar el a vorbit despre evenimentul ce va avea.

Orasul din Romania care a angajat detectivi pentru a monitoriza aruncarea gunoaielor pe strada

Primaria municipiului Campina a angajat detectivi particulari care vor trebui sa depisteze hotii care fura florile plantate in parcurile din oras, persoanele care distrug mobilierul urban sau care arunca gunoaie.

Uber a fost INTERZIS intr-un oras din Romania. Reactia companiei

Ca urmare a unei sentinte a Curtii de Apel Cluj, serviciul Uber a fost interzis in Cluj-Napoca, anuntul fiind facut de taximetristii clujeni. Dupa aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Ce se intampla in principalele orase din Romania, dar si in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase Reprezentantii Comisiei.

Locul din Romania unde toti oamenii au acelasi nume

Locuitorii din comuna Bicazu Ardelean, din judetul Neamt, au acelasi nume. Cei aproximativ 300 de oameni de acolo se numesc Tepes. Cei mai multi dintre ei locuiesc in Tepeseni, un catun care o vreme a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )