Libnet.ro
UNICEF

11:30

ADVERTORIAL Direct Booking a inceput campania promotionala de Black Friday

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADVERTORIAL Direct Booking a inceput campania promotionala de Black Friday

Direct Booking. ro, mall-ul de vacanta la un click distanta, a inceput campania de reduceri Black Friday la vacantele pe litoralul din Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia, punand la dispozitie oferte accesibile si concursuri care au drept premii vacante in Grecia. Pana pe 30 noiembrie, sunt afisate pe website mii de oferte cu pana la 40% discount, pentru sejururi in numeroase destinatii, inclusiv Egipt sau Republica Dominicana. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday la eMAG: televizoare de la 300 lei. Timp limitat sa le pui in cos

EMAG incepe campania de Black Friday dimineata, pe 15 noiembrie. Pana atunci, iti poti asigura un pachet frumos de produse. Cum ar fi un televizor prea ieftin sa-l refuzi? Am cautat pentru.

eMAG dezvaluie cum poti prinde reducerile de Black Friday

EMAG incepe campania de Black Friday pe 15 noiembrie, dimineata. Pana atunci, te invata cum sa te pregatesti ca sa prinzi ce ai nevoie. Asa ca uite, pas cu pas, cum poti incerca sa.

Black Friday la Tarom. Ce reduceri are compania

Operatorul aerian Tarom a anuntat ca, in perioada 12 - 17 noiembrie 2019 lanseaza campania de Black Friday, dand startul unor oferte promotionale.

Black Friday in turism: Cele mai ieftine vacante, la Romexpo

Cele mai ieftine vacante din intregul an pot fi cumparate in intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru ca se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adauga campaniile de discounturi la cazari si excursii optionale, create special pentru Targul de Turism care se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

Paralela 45: vacante la jumatate de pret de Black Friday

Turoperatorul Paralela 45 lanseaza o campanie de reduceri de pana la 50%, cu ocazia targului national de turism si a Black Friday. Discount-urile, cumulate cu cele din Early Booking, lansate inca din luna septembrie, sunt disponibile pana pe 18.

Black Friday 2019: PC Garage anunta o multime de reduceri pentru gameri si nu numai

PC Garage va organiza campania Black Friday pe 15 noiembrie, oferind reduceri substantiale la sute de produse din categoriile gaming, componente, laptopuri si telefoane.

Surprize uriase pentru telespectatori! Ce pregatesc Razvan si Dani, de Black Friday, la Antena1

Razvan si Dai pregatesc surprize uriase telespectatorilor lor. Ce le-au pregatit oamenilor de Black Friday, la Antena 1? Razvan si Dani pregatesc surprize telespectatorilor, de Black Friday Razvan si Dani se cunosc de mai bine de 30 de ani si tot de atunci sunt prieteni buni. Au acumulat mii de ore de transmisiuni in direct .

De ce eMAG inchide site-ul inainte de Black Friday, fenomen fara precedent

Pe cat de flexibil e comertul online, pe atat de ciudata e decizia eMAG de-a inchide site-ul inainte de Black Friday. Acum, campania debuteaza pe 15 noiembrie, dimineata. in noaptea dintre.

Black Friday la Spy Shop: reduceri la peste 1.000 produse de securitate si supraveghere video

Black Friday este, traditional, cea mai buna perioada sa prinzi o reducere buna. Anul acesta, Spy Shop a pregatit campania cu oferte pentru 15 noiembrie si vei putea cumpara la pret redus.

Ultima zi de Black Friday: magazinul care concureaza eMAG la reduceri

In timp ce eMAG pregateste Black Friday pentru 15 noiembrie, un alt magazin a facut fix invers: reduceri inainte de campania eMAG. Si pentru cei pasionati de electronice sunt o multime de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )