Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ultima zi de Black Friday: magazinul care concureaza eMAG la reduceri

Playtech Playtech,
Ultima zi de Black Friday: magazinul care concureaza eMAG la reduceri

In timp ce eMAG pregateste Black Friday pentru 15 noiembrie, un alt magazin a facut fix invers: reduceri inainte de campania eMAG. Si pentru cei pasionati de electronice sunt o multime de. continuă pe Playtech

Black Friday 2019 la Libris.ro: reduceri de pana la 95% la carti

Libris. ro , cea mai mare librarie online din Romania, estimeaza ca va termina anul cu vanzari de 55 milioane de lei. Dinamica pozitiva se datoreaza inclusiv finalului de an, marcat de Black Friday si sarbatorile de iarna, care genereaza 30-35% din.

eMAG reduceri. 3 laptopuri puternice si ieftine de Black Friday

EMAG reduceri laptopuri Black Friday. Magazinul online emag. ro va avea oferte excelente in cadrul campaniei Black Friday la laptopuri de la diferite branduri.

Black Friday 2019: PC Garage anunta o multime de reduceri pentru gameri si nu numai

PC Garage va organiza campania Black Friday pe 15 noiembrie, oferind reduceri substantiale la sute de produse din categoriile gaming, componente, laptopuri si telefoane.

Black Friday 2019 la masini de spalat rufe Samsung de la eMAG

Daca vreti sa cumparati o masina de spalat rufe, de Black Friday 2019, de la eMAG, acest articol va va ajuta. Mai jos gasiti cele mai avantajoase oferte la masini de spalat, cu cele mai mari reduceri.

Black Friday 2019 - Profita de mega reduceri la Lenjerii de Pat

De Black Friday poti cumpara lenjerii de pat de Lux, super elegante, in magazinele online. Pe website-ulCumparaMisim. rogasesti usor inspiratie in materie de lenjerii de pat, paturi, cuverturi si alte articole de design interior. Lucruri elegante pentru dormitor si colectii noi, promotii si reduceri mari, toate sunt aici!.

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

Surpriza Digi pentru Black Friday: reducerile pe care se bat romanii

Grupul Digi |RCS-RDS sustine ca e oaia neagra de acest Black Friday. Ar putea fi o gluma ca toti oamenii sunt oi ca sar pe reduceri. Chiar si asa, va avea o campanie pentru perioada asta.

NISSA da startul reducerilor de Black Friday

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunta a fi o zi de senzatie, datorita experientei acumulate in fiecare an, atat de magazine cat si de cumparatori. NISSA se afla printre magazinele participante si da startul reducerilor incepand de azi, 13 octombrie.

eMAG Black Friday 2019. Telefon grozav la 200 de lei, in lista de reduceri!

EMAG Black Friday 2019 telefoane. Magazinul online emag. ro a anuntat deja o serie de reduceri la electronice si electrocasnice, inclusiv la telefoane.

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice si la jumatate de pret inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag. ro are oferte excelente la combine frigorifice inainte de Black Friday 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )