Libnet.ro
UNICEF

10:00

AEGON ROMANIA: 55% dintre romani sunt interesati sa incheie o asigurare de viata, in contextul generat de pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AEGON ROMANIA: 55% dintre romani sunt interesati sa incheie o asigurare de viata, in contextul generat de pandemie

Cercetarile recente derulate de Aegon Romania arata faptul ca 55% dintre respondentii unui studiu al companiei considera ca in contextul actual, marcat de pandemie, este necesara incheierea unei asigurari de viata. Rezultatele studiilor evidentiaza ca principale temeri ale celor chestionati sanatatea si nesiguranta climatului economic si deci a locurilor de munca. Peste 60% dintre romani s-au declarat in aceasta perioada mai ingrijorati decat de obicei pentru starea de sanatate proprie si a celor apropiati. in acest context, Aegon Romania a lansat recent doua noi pachete pentru asigurarea de viata cu economisire Aegon de Viitor. Pachetele Super si Ultra ale asigurarii Aegon de Viitor, disponibila exclusiv in Alpha Bank, au fost gandite pentru a mari sprijinul pe care te poti baza in cazul unor accidente, care pot duce la necesitatea unor interventii chirurgicale sau internari. De asemenea, pachetele au fost prevazute si pentru a creste sumele economisite, de care clientii si familiile acestora vor putea beneficia la finalul perioadei contractuale, pentru educatia copiilor sau pentru a-si mentine un standard optim de viata si dupa pensionare, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Circa 55% din romani sunt interesati sa incheie o asigurare de viata, in contextul generat de pandemie

Peste 60% dintre romani sunt ingrijorati, in aceasta perioada, pentru starea de sanatate proprie sau a celor apropiati, iar 55% considera ca in contextul actual, marcat de pandemie, este necesara incheierea unei asigurari de viata, arata un studiu al Aegon Romania.

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Mii de romani sunt vizati

Camera Deputatilor a adoptat, ieri, decizional, reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani pentru cei care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta sau pe o raza de 8 km in jurul acestora. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare pemtru mii de romani sunt vizati Cei care .

Klaus Iohannis, despre situatia din Mali: Militarii romani sunt in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca militarii romani din Mali sunt in siguranta. Klaus Iohannis: Romania are in Mali.

Klaus Iohannis, despre situatia din Mali: Militarii romani sunt in siguranta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca militarii romani din Mali sunt in siguranta. Klaus Iohannis: Romania are in Mali.

Peste jumatate dintre romani vor ca banca lor sa renunte la comisioanele pentru plata intarziata a ratelor

Noi date din Financial Pulse Survey realizat de McKinsey Company arata ca romanii au nevoie imediata de sprijin din partea bancilor pentru o creditare mai convenabila, dar si de servicii imbunatatite accesibile prin intermediul canalelor digitale. De exemplu, 52% dintre acestia si-ar dori ca banca sa renunte la comisioanele pentru plata intarziata aferente cardului de credit sau altor imprumuturi in aceasta perioada de incertitudini generate de pandemia COVID-19.

COVID-19: Un nou focar la o ferma din Spania. 16 romani sunt infectati

Nu mai putin de 16 cetateni romani care lucreaza in Spania, la o ferma din localitatea Madrigal de l.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )