Libnet.ro
UNICEF

09:15

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Mii de romani sunt vizati

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Mii de romani sunt vizati

Camera Deputatilor a adoptat, ieri, decizional, reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani pentru cei care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta sau pe o raza de 8 km in jurul acestora. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare pemtru mii de romani sunt vizati Cei care . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Se schimba regulile pentru pensia de limita de varsta. Ce trebuie sa faca toti cei vizati de noua decizie

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale este unul din putinele ministere din Guvernul Orban, sub conducerea Violetei Alexandru, care pare-se ca incearca sa aduca acele schimbari atat de ncesare, mai ales cand vine vorba de pensionarii din Romania. Cat despre birocratie, prin noul demers anuntat de ministru, se doreste o cat mai simpla abordare si simplificare .

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu .

Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa faca bani. Mutarea surpriza

Romanii care nu au realizat stagiul minim de cotizare si care nu primesc pensie de stat vor putea sa-si cumpere sase ani de vechime pana pe 1 septembrie 2021, arata un scenariu de lucru al Guvernului Orban. Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa produca bani. Ce mutare surpriza facen Guvernul Orban incearca sa faca .

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Pensii 2020. Cat te costa sa iti cumperi ani de vechime pentru pensie

In Legea pensiilor exista un articol prin care permite unui angajat care doreste sa iasa la pensie, mai repede, sa-si cumpere ani de vechime, pentru a putea beneficia de o pensie intreaga, dar in anumite conditii. Poti cumpara ani de vechime pentru o pensie intreaga in cazul in care un angajat doreste sa iasa la .

AEGON ROMANIA: 55% dintre romani sunt interesati sa incheie o asigurare de viata, in contextul generat de pandemie

Cercetarile recente derulate de Aegon Romania arata faptul ca 55% dintre respondentii unui studiu al companiei considera ca in contextul actual, marcat de pandemie, este necesara incheierea unei asigurari de viata. Rezultatele studiilor evidentiaza ca principale temeri ale celor chestionati sanatatea si nesiguranta climatului economic si deci a locurilor de munca. Peste 60% dintre romani s-au declarat in aceasta perioada mai ingrijorati decat de obicei pentru starea de sanatate proprie si a celor apropiati. in acest context, Aegon Romania a lansat recent doua noi pachete pentru asigurarea de viata cu economisire Aegon de Viitor. Pachetele Super si Ultra ale asigurarii Aegon de Viitor, disponibila exclusiv in Alpha Bank, au fost gandite pentru a mari sprijinul pe care te poti baza in cazul unor accidente, care pot duce la necesitatea unor interventii chirurgicale sau internari. De asemenea, pachetele au fost prevazute si pentru a creste sumele economisite, de care clientii si familiile acestora vor putea beneficia la finalul perioadei contractuale, pentru educatia copiilor sau pentru a-si mentine un standard optim de viata si dupa pensionare, conform unui comunicat trimis redactiei.

Klaus Iohannis, despre situatia din Mali: Militarii romani sunt in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca militarii romani din Mali sunt in siguranta. Klaus Iohannis: Romania are in Mali.

Klaus Iohannis, despre situatia din Mali: Militarii romani sunt in siguranta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca militarii romani din Mali sunt in siguranta. Klaus Iohannis: Romania are in Mali.

COVID-19: Un nou focar la o ferma din Spania. 16 romani sunt infectati

Nu mai putin de 16 cetateni romani care lucreaza in Spania, la o ferma din localitatea Madrigal de l.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )