Libnet.ro
UNICEF

16:45

SCANDALOS! Autocar care aducea romani din Marea Britanie, CONFISCAT in Germania: Pasagerii si soferii au ramas pe jos cu tot cu bagaje

B1 B1,
SCANDALOS! Autocar care aducea romani din Marea Britanie, CONFISCAT in Germania: Pasagerii si soferii au ramas pe jos cu tot cu bagaje

Un autocar plecat din Marea Britanie cu destinatia Romania, si-a incheiat subit calatoria, in Germania, dupa ce vamesii din Saarbrucken au decis sa confiste autovehiculul. Autocarul fusese oprit in. continuă pe B1

TransferGo: Cati bani mai trimit acasa romanii din Marea Britanie

Serviciul de transfer de bani transfrontalier TransferGo a remarcat o crestere a sumelor trimise acasa de romanii care muncesc in strainatate, in contextul apropierii redeschiderii scolilor, dupa vacanta.

Guvernul Boris Johnson din Marea Britanie se pregateste de un Brexit fara acord comercial

Daca Londra si Bruxellesul nu ajung la o intelegere pana in octombrie, Regatul Unit va fi gata sa accepte asta si sa mearga mai departe, ar urma sa spuna premierul Boris Johnson luni, potrivit unui.

Retea de proxeneti, destructurata dupa zeci de perchezitii in Romania si Marea Britanie

O retea de proxeneti care racola fete sarace sau din familii destramate si le exploata sexual a fost destructurata dupa zeci de perchezitii in Romania si Marea Britanie, scrie Mediafax.

Germania si Marea Britanie cer presedintelui belarus Lukasenko sa clarifice ce s-a intamplat cu oponenta sa Maria Kolesnikova

Germania si Marea Britanie au cerut luni presedintelui belarus Alexandr Lukasenko sa clarifice ce s-a intamplat cu lidera protestatarilor Maria Kolesnikova, in urma informatiilor ca politiciana din opozitie a fost retinuta de barbati mascati neidentificati in dimineata zilei de luni, transmite Reuters, conform news. ro.

Germania si Marea Britanie ii cer lui Lukasenko sa clarifice ce s-a intamplat cu lidera opozitiei Maria Kolesnikova: Noi, cei din UE, vom reactiona

Germania si Marea Britanie au cerut luni presedintelui belarus Alexandr Lukasenko sa clarifice ce s-a intamplat cu lidera protestatarilor Maria Kolesnikova, in urma informatiilor ca politiciana din opozitie a fost retinuta de barbati mascati neidentificati in dimineata zilei de luni, transmite Reuters.

Marea Britanie si UE ridica tonul cu o zi inainte de reluarea negocierilor privind relatia post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana au ridicat tonul luni, cu o zi inaintea reluarii negocierilor asupra relatiei post-Brexit, Boris Johnson amenintand sa se retraga din discutii la mijlocul lui octombrie si pregatindu-se, conform Financial Times, sa revina asupra anumitor angajamente din trecut, relateaza Agerpres.

Marea Britanie a inregistrat duminica cele mai multe noi cazuri de infectare cu coronavirus din mai: 2.988

Marea Britanie a inregistrat duminica 2. 988 de cazuri noi de coronavirus, cel mai ridicat nivel dupa data de 23 mai, in crestere de la numarul de 1. 813 consemnat sambata, relateaza Reuters.

Boris Johnson va cere UE sa incheie un acord comercial cu Marea Britanie pana pe 15 octombrie sau sa mearga mai departe

Marea Britanie a stabilit ca termen pentru incheierea unui acord de liber schimb cu Uniunea Europeana pana pe 15 octombrie si, daca nu se va ajunge la un acord ambele parti sa accepte si sa mearga mai departe, va afirma luni premierul britanic Boris Johnson, transmite Reuters.

Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Desi se cunoaste ca in Marea Neagra, dupa o adancime de peste 100 de metri este aproape lipsita de viata, deci supravietuirea unor animale de mare este nerealista, totusi, exista o specie care prefera adancimile mari: dracul de mare sau pestele pescar, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Marea Neagra. Dracul de mare, cel .

Afacerea unei familii de romani din Gherla, reintorsi din Germania. Cum fac bani in plina pandemie, cu putin efort

O familie de romani s-a reintors din Germania, dupa 13 ani de munca, si a pus bazele unei afaceri care, cu putin efort, le aduce bani frumosi pe vreme de pandemie. Ne gandim la o franciza, pentru ca proiectul poate exista in orice parte a tarii. in Cluj o sa dam in doua saptamani prima .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )