Libnet.ro
UNICEF

01:05

O aeronava Blue Air Bucuresti-Stuttgart a aterizat la Budapesta, din cauza unei defectiuni la bord

România Liberă România Liberă,
O aeronava Blue Air Bucuresti-Stuttgart a aterizat la Budapesta, din cauza unei defectiuni la bord

O aeronava Blue Air care a decolat din Bucuresti duminica dimineata, cu destinatia Stuttgart, a aterizat la Budapesta din cauza unei semnalizari contradictorii la bord, au declarat duminica pentru News. ro reprezentantii companiei aeriene, informeaza News. ro. continuă pe România Liberă

O aeronava Blue Air a aterizat de urgenta la Budapesta. Avionul a decolat de la Otopeni

O aeronava Blue Air care a decolat duminica dimineata de la Otopeni cu destinatia Stuttgart a aterizat de urgenta la Budapesta, dupa ce unul dintre senzorii care monitorizeaza starea tehnica a aeronavei s-a aprins in timpul zborului.

Aproape 170 de turisti romani sunt nevoiti sa ramana in Egipt dupa ce o aeronava Blue Air s-a defectat

Aproape 170 de turisti sunt nevoiti sa ramana o noapte in Egipt dupa ce aeronava Blue Air care trebuia sa decoleze in jurul orei 14 de pe aeroportul din Hurghada si sa ajunga in Romania s-a defectat .

Panica in aer: Un avion Blue Air a aterizat de urgenta la Budapesta

A fost panica la bordul unei aeronave Blue Air. Avionul care plecase din Bucuresti si urma sa ajunga la Stuttgart a aterizat de urgenta pe aeroportul din Budapesta, informeaza B1 TV. Decizia ca avionul s.

Iarna isi face aparitia in Romania. Drumuri inchise si copaci cazuti pe sosele din cauza vantului puternic

Transrarau a fost inchis temporar duminica dupa-amiaza din cauza vremii nefavorabile, iar DN17B este blocat pe un sens de mers in localitatea Dorna Arini, dupa ce mai multi bolovani au cazut de pe un.

Maramures: DJ 184 prin Pasul Rotunda, inchis temporar din cauza copacilor cazuti

DJ 184 pe conexiunea Cavnic-Pasul Rotunda 1. 000 metri altitudine) - Ocna Sugatag, drum care traverseaza Muntii Gutai, a fost inchis, duminica dupa amiaza, dupa ce in urma cu cateva ore, traficul se desfasura pe un singur sens din cauza copacilor cazuti pe carosabil, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului judetului Maramures, Dan Buca.

Transfagarasanul va fi inchis de sambata, din cauza viscolului

Drumul National 7 C - Transfagarasan - va fi inchis, de sambata, din cauza viscolului, a anuntat Politia Sibiu, relateaza News. ro.

Economia romaneasca risca sa deraieze din cauza haosului politic

Tara noastra risca sa devina veriga slaba din Estul Europei din cauza confuziei provocate de modificarile Codului fiscal, a instabilitatii politice si a coruptiei, intr-un moment in care economia romaneasca inregistreaza al doilea cel mai puternic ritm de crestere din UE, transmite Bloomberg.

Un barbat a fost arestat din cauza unui mesaj tradus gresit de sistemul automat al Facebook. Ce a scris el si ce s-a inteles

Un palestinian a fost arestat de politia israeliana din cauza unui mesaj publicat pe Facebook, ce fost tradus eronat de sistemul automat, scrie Le Monde. Un simplu salut in limba araba al palestinianului a.

Serviciul Permise de conducere, care nu a functionat joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic, va avea program cu publicul sambata

Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va avea sambata program normal de lucru cu publicul, in intervalul orar 07:00 - 21:00, in conditiile in care institutia a fost inchisa joi, din cauza unor defectiuni tehnice la un server central, a anuntat Prefectura Bucuresti, potrivit News. ro.

Toate ghiseele Directiei de Permise si Inmatriculari Auto, inchise joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Joi nu se elibereaza permise auto, din cauza ca toate ghiseele din tara ale Directiei de Permise si Inmatriculari Auto sunt inchise ca urmare a unei defectiuni la sistemul informatic, potrivit Digi 24. Conducerea institutiei spune ca lucreaza la remedierea problemelor si ca, imediat ce serverul va fi functional, va relua si activitatea la ghisee.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )