Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aeroportul care urmeaza sa devina cel mai mare din lume

Antena3 Antena3,
Aeroportul care urmeaza sa devina cel mai mare din lume

La un secol, dupa ce a fost deschis ca o pista pe iarba intr-o localitate din vestul Londrei, Heathrow ar putea fi transformat in cel mai mare aeroport din lume ca urmare a unei decizii controversate a. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Afaceri la sate: Romnia are cel mai mare numar de ferme din UE, dar productia e foarte slaba

Romania are cel mai mare numar de ferme din Uniunea Europeana, insa marea majoritate sunt mici si au productie foarte slaba, potrivit unor statistici publicate joi de Eurostat.

Simona Halep, saptamna 34 n postura de lider mondial; Mihaela Buzarnescu, locul 28 (cel mai bun din cariera)

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 34 pe prima pozitie mondiala, jucatoarea noastra avand 7970 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki 6745) si Garbine Muguruza 6550). Semfinalista la Birmingham, Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 28 cel mai buna pozitie din cariera).

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Politic show: Sondaj Sociopol. Cine sunt politicienii cu cel mai mare grad de ncredere; Protestul PSD de miercuri seara de la Cotroceni, esec total: 100 de persoane au strigat Jos statul paralel!; DNA vrea o condamnare mai mare pentru Liviu Dragnea

Planul lui Iohannis, dupa revocarea Codrutei Kovesi, dezvaluit de un lider PSD Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca e posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa o numeasca consilier prezidential pe Laura Codruta Kovesi, pentru ca. Ramanem cu Dancila. Alesii Puterii nu au fost lasati sa voteze de frica tradarii Guvernul Dancila a supravietuit motiunii de cenzura, dupa ce Liviu Dragnea le-a interzis parlamentarilor PSD sa voteze, de frica unor tradari. Puterea a venit si cu.

Sondaj Sociopol. Cine sunt politicienii cu cel mai mare grad de incredere

Persoanele publice din Romania care se bucura de cea mai mare incredere in Romania sunt Raed Arafat, Gabriela Firea si Klaus Iohannis, dupa cum arata cel mai nou sondaj al Sociopol, realizat in perioada 22-26 iunie.

Incident GRAV la sediul celui mai MARE ZIAR din Olanda! O dubita a intrat in sediu, iar apoi a luat foc (VIDEO)

Incident grav la redactia unui ziar olandez. O dubita a intrat in sediul central al De Telegraaf, cel mai mare cotidian din Olanda, in primele ore ale diminetii de marti. Adunity_79474 Politia spune ca.

Banat, cel mai mare pasager romanesc, a fost reconstruit in proportie de 90%. Marti are loc cursa inaugurala

Pasagerul Banat a fost reconstruit in proportie de 90% in santierul din Cernavoda si va asigura din aceasta vara transportul de turisti si localnici in Delta Dunarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )