Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banat, cel mai mare pasager romanesc, a fost reconstruit in proportie de 90%. Marti are loc cursa inaugurala

Adevărul Adevărul,
Banat, cel mai mare pasager romanesc, a fost reconstruit in proportie de 90%. Marti are loc cursa inaugurala

Pasagerul Banat a fost reconstruit in proportie de 90% in santierul din Cernavoda si va asigura din aceasta vara transportul de turisti si localnici in Delta Dunarii. continuă pe Adevărul

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Incident GRAV la sediul celui mai MARE ZIAR din Olanda! O dubita a intrat in sediu, iar apoi a luat foc (VIDEO)

Incident grav la redactia unui ziar olandez. O dubita a intrat in sediul central al De Telegraaf, cel mai mare cotidian din Olanda, in primele ore ale diminetii de marti. Adunity_79474 Politia spune ca.

CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Aparare: Cat ia lunar un fost magistrat militar

Casa de Pensii Sectoriale CPS) a Ministerul Apararii Nationale MApN) a precizat ca cea mai mare pensie de serviciu, platita in luna aprilie, a fost de 34. 638 lei brut. De asemenea, reprezentantii CPS au.

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

Cea mai mare pensie speciala din Aparare. Cat a incasat un fost magistrat militar in luna aprilie

Cea mai mare pensie de serviciu din Aparare, platita in aprilie 2018, a depasit 34. 600 de lei brut si a incasat-o un fost magistrat militar, au declarat oficialii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului.

Comisia Iordache ncepe joi modificarile pe Codul Penal. Cel mai asteptat articol: abuzul n serviciu

Comsisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, se intruneste joi pentru a discuta modificarile la Codul penal, amanate in mai multe randuri. Cel mai asteptat articol este cel privind infractiunea de abuz in serviciu, care il vizeaza in mod direct pe Liviu Dragnea. Florin Iordache a declarat in mai multe randuri ca sustine o redefinire a infractiunii si nu impunerea unui prag valoric pentru prejudiciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )