Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aeroportul Dubai a ramas si in 2017 cel mai tranzitat din lume

România Liberă România Liberă,
Aeroportul Dubai a ramas si in 2017 cel mai tranzitat din lume

Aeroportul Dubai si-a mentinut si in 2017 titlul de cel mai tranzitat din lume pentru pasagerii inte. continuă pe România Liberă

Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, plin de gunoaie. Se fac controale dupa ce a expirat contractul de curatenie

Se fac controale peste controale la Aeroportul Otopeni dupa ce a expirat contractul de curatenie. Cel mai mare aeroport din Romania, cu profit de peste 80 de milioane de euro in 2017, a ajuns sa isi cheme.

Vanzarile de bere din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani

Berarii germani au vandut mai putina bere in 2017, comparativ cu 2016, din cauza declinului exportur.

Cel mai mare fotbalist roman, Gheorghe Hagi, implineste 53 de ani. Nu m-am nascut cel mai bun, ci am devenit, prin munca si sacrificiu

Cel mai mare fotbalist roman s-a nascut pe 5 februarie 1965 in comuna Sacele, judetul Constanta. La 53 de ani, Gheorghe Hagi a declarat ca numele sau inseamna harnicie, ambitie, generozitate si iuteala.

Mircea Badea: Acestea sunt imaginile care descriu cel mai bine pesedistii - VIDEO

Mircea Badea a prezentat in emisiunea in Gura Presei imagini care, asa cum spune realizatorul, descriu cel mai bine pesedistii. Vreti sa stiti cum sunt pesedistii? Asa sunt ca in imaginile.

Tocmai a castigat CEL MAI MARE PREMIU din istoria pariurilor in Romania! Suma de 7 cifre este

Un barbat din Bacau a dat lovitura vietii la pariuri sportive si a castigat cel mai mare premiu inregistrat in Romania, scrie Sport. ro. Norocosul a jucat 42 de bilete la pariuri sportive, mizand intre 3.

Romania: Cel mai semnificativ declin al consumului de energie din UE, alaturi de alte trei state

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al.

Cutremur in Romania, in urma cu putin timp! Seismul este cel mai puternic de la inceputul anului

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc duminica, in judetul Buzau, fiind cel mai puternic seism inregistrat in acest an. Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, seismul cu magnitudinea.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, dupa ce pe Facebook au fost postate imagini dezolante cu unitatea pe care o conduce: Se renoveaza spitalul. Fotografiile postate sunt facute din cel mai urat unghi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Voichita Lazureanu, spune, dupa ce pe Facebook au aparut mai multe imagini cu peretii scorojiti, mobilierul ruginit si cersafuri dezolante ale unitatii pe care o conducere, ca spitalul se renoveaza, in sfarsit, dupa 40 de ani, ca fotografiile postate sunt facute din cel mai urat unghi si ca lenjeriile sunt doar vechi si foarte uzate, potrivit News. ro. De asemenea, aceasta a zis laDigi24ca ea s-ar aseza in paturile din spital, pentru ca sunt curate.

Proiect surpriza pregatit de Ion Tiriac: Cel mai bogat roman anunta ca va investi 300 de milioane de euro pentru... (VIDEO)

Proiect ambitios pentru Ion Tiriac. Cel mai bogat om din Romania vrea sa construiasca in Otopeni o universitate sportiva pentru pregatirea viitorilor campioni. Universitatea lui Tiriac va avea nu mai putin de.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau. Ce oras se afla la polul opus

O cercetare DD Research a analizat perceptia romanilor asupra costului vietii din orasul si cartierul in care locuiesc corelat cu venitul lor. Orasele cu cel mai ridicat cost al vietii sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )