Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aeroportul Henri Coanda, pe locul 4 la cea mai mare crestere de trafic aerian in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aeroportul Henri Coanda, pe locul 4 la cea mai mare crestere de trafic aerian in 2014

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti se afla pe locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian in 2014 la categoria 5-10 milioane de pasageri, potrivit Airports Council International-Europe. continuă pe Wall-Street Ro

Aeroportul Henri Coanda, pe locul patru in Europa, la categoria 5 - 10 milioane de pasageri

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti s-a clasat pe locul patru in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in 2014, la categoria intre 5 si .

Performanta buna pentru aeroportul Henri Coanda din Romania

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti s-a clasat pe locul patru in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in 2014, la categoria intre 5 si 10 milioane de pasageri, conform Mediafax.

Rata somajului a ajuns in ianuarie la 11,20% Este cea mai mare rata a somajului din ultimii trei ani

Rata somajului a atins in Teleorman, la finalul lunii ianuarie, un nou record negativ de 11,20%, cu 0,3 % mai mare decat fata de luna decembrie 2014 si cu 0,2% mai mare decat luna ianuarie 2014.

Caru' cu Vedete: Andreea Antonescu, iubita din trei in trei luni! Mariaj intre doua avioane; Face afaceri pe ulita! Andreea Esca pregateste o megainvestitie la Lehliu-Gara; Katy Perry a facut cea mai mare audienta din istoria televiziunii americane

Vedete care s-au casatorit cand erau foarte tinere. Extrem de indragostite, dar lipsite de experienta unor relatii, unele vedete s-au casatorit mult prea. Dorian Popa, idolul femeilor, gol in pat. Afla cine-i tine companie. A anuntat ca si-a cerut iubita in casatorie, dar cu toate acestea, Dorian Popa.

Cea mai mare pensie din Teleorman-17.838 de lei Magistratii, grefierii si parlamentarii, pensionari de lux

Peste 113. 000 de pensii se afla in evidentele Casei Judetene de Pensii Teleorman, ceea ce inseamna ca aproximativ 38% din populatia judetului o reprezinta pensionarii. Majoritatea celor aflati in aceasta categorie sociala se plang de venituri mici, la limita subzistentei, insa exista si o categorie de pensionari de lux. Aici intra magistratii, grefierii si parlamentarii.

Cum s-a prabusit combinatul de celuloza si hartie, cea mai mare fabrica de carton ondulat din Oltenia

Una din fabricile etalon ale judetului Mehedinti a fost Combinatul de Celuloza si Hartie CCH) din Drobeta Turnu Severin. inglobata in datorii uriase, unitatea si-a inchis portile in toamna anului 2008, iar 800 de angajati au fost trimisi acasa.

Parcarea de la Spitalul Militar va fi gata in septembrie. Va fi cea mai moderna din Brasov

Cea mai grea parte a lucrarilor, respective sapaturile la adancime a fost finalizata, iar acum urmeaza lucrarile de suprafata. Parcarea de la Militar va fi cea mai moderna din Brasov.

De ce inregistreaza Romania cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. O explicatie diferita de a lui Victor Ponta

Comisia Europeana a atras atentia ca Romania inregistreaza cea mai mica rata de absorbtie a fondurilor europene. Sefa reprezentantei CE in Romania, Angela Filote, a precizat ca tara noastra nu mai are decat acest an pentru a incerca sa utilizeze cat mai mult din finantarile care au venit pe perioada 2007-2013. Premierul Victor Ponta a reactionat, afirmand ca in privinta achizitiilor publice este o catastrofa nationala si cauzele sunt numeroasele contestatii depuse care blocheaza proiecte de sute de milioane de euro. Nu contestatiile reprezinta o frana in absorbtia fondurilor europene, ci, din contra, masurile luate de Guvernul actual in ultimii doi ani, scrie un cititor HotNews. ro care ne-a trimis o analiza pe aceasta situatie.

iPad-ul continua sa fie cea mai populara tableta, in ciuda vanzarilor in scadere

La aproape cinci de la lansarea primului iPad, tableta celor de la Apple continua sa fie cea mai populara din piata, chiar si cu vanzari aflate in scadere. La fel cum s-a intamplat si cu telefoanele inteligente, Apple nu a creat nici primul smartphone si nici prima tableta. Cu toate acestea, gigantul din Cupertino a [].

Darius Valcov: Vineri va avea loc cea mai importanta intalnire cu delegatia FMI

Guvernul va avea, vineri, cea mai importanta intalnire cu reprezentantii FOndului Monetar International FMI), la care vor participa toti ministrii, pentru a incerca sa ajunga la un consens cu expertii.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )