Libnet.ro
UNICEF

12:45

Aeroportul Otopeni, loc rusinos in clasamentul celor mai bune servicii din lume. Pe ce loc se afla Tarom

Adevărul Adevărul,
Aeroportul Otopeni, loc rusinos in clasamentul celor mai bune servicii din lume. Pe ce loc se afla Tarom

Un clasament efectuat la nivel mondial asupra celor mai bune companii aeriene si aeroporturi, plaseaza Aeroportul Otopeni pe locul 129 din 132, la capitolul punctualitate si servicii acordate clientilor. continuă pe Adevărul

Caracteristici ale celor mai bune cazinouri online

A fost o vreme cand oamenii stiau foarte putine lucruri despre cazinourile online. Multi jucatori erau nevoiti sa mearga la un cazinou offline pentru a juca poker, blackjack sau sloturi. Lucrurile s-au schimbat de curand.

Recunoastere faciala pe Aeroportul Otopeni: cat mai dureaza alinierea la standarde internationale

Implementarea unor sisteme de recunoastere faciala a fost confirmata pentru Aeroportul Otopeni. Sistemul din interiorul aeroportului va fi completat de un mecanism de scanare a masinilor din parcare. La fel ca in cazul majoritatii aeroporturilor din occident, oficialitatile de la Henri Coanda au confirmat intarirea securitatii la principalul aeroport din tara. Cu ajutorul tehnologiei de [] .

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience.

TOP cele mai bune companii aeriene si aeroporturi din lume. Pe ce loc se afla Tarom si Aeroportul Otopeni

AirHelp, organizatie care se ocupa de drepturile pasagerilor, a lansat topul anual care evalueaza companiile aeriene si aeroporturile din toata lumea. Qatar Airlines, castigatorul din 2018, se mentine pe primul loc, in timp ce Tarom este pe.

Planurile Emiratelor Arabe in Romania. Printre companiile vizate se numara Tarom si aeroportul Otopeni

In urma vizitei de lucru pe care Viorica Dancila a facut-o in Emiratele Arabe Unite s-au incheiat mai multe memorandumuri care vizeaza intarirea parteneriatelor dintre cele doua tari. Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite in Romania, Excelenta S dr. Ahmed Abdullah Bin Saeed Al Matrooshi, a enutat cateva dintre ele.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni

O cursa Turkish Airlines, Istanbul-Stockholm, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda pentru a debarca un pasager femeie) cu probleme medicale. Conform primelor informatii, femeia se afla in stare.

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

VIDEO De ce drumul spre Sarmizegetusa Ramane e in topul celor mai frumoase sosele din Romania. Cum arata cei 20 de kilometri prin Muntii Orastiei

Desi a fost afectata de alunecari de teren si viituri in mai multe locuri, soseaua spre Sarmizegetusa Regia a ramas unul dintre cele mai frumoase drumuri de munte din Romania.

Topul celor mai ingrijite plaje de la Marea Neagra, certificate Blue Flag: care sunt singurele trei din Romania

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat noua dintre cele mai ingrijite plaje aflate pe tarmul Marii Negre. Certificarile Blue Flag sunt acordate de Foundation for Environmental Education FEE) plajelor publice sau private care indeplinesc criteriile legate de calitatea apei, acces facilitat, siguranta si curatenie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )