Libnet.ro
UNICEF

05:45

TOP cele mai bune companii aeriene si aeroporturi din lume. Pe ce loc se afla Tarom si Aeroportul Otopeni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai bune companii aeriene si aeroporturi din lume. Pe ce loc se afla Tarom si Aeroportul Otopeni

AirHelp, organizatie care se ocupa de drepturile pasagerilor, a lansat topul anual care evalueaza companiile aeriene si aeroporturile din toata lumea. Qatar Airlines, castigatorul din 2018, se mentine pe primul loc, in timp ce Tarom este pe. continuă pe Wall-Street Ro

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience.

Aeroportul Otopeni, loc rusinos in clasamentul celor mai bune servicii din lume. Pe ce loc se afla Tarom

Un clasament efectuat la nivel mondial asupra celor mai bune companii aeriene si aeroporturi, plaseaza Aeroportul Otopeni pe locul 129 din 132, la capitolul punctualitate si servicii acordate clientilor.

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

HOROSCOP. Cele mai bune zodii cu care sa faci dragoste. Berbecii sunt magnetici, Taurii sunt mereu pofticiosi dupa amor

Esti pasionat de zodii si citesti zilnic horoscopul? Sau esti genul sceptic care nu crede deloc in asa ceva? Indiferent care ar fi raspunsul, multi spun ca exista cateva caracteristici comune si specifice.

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, pana acum: Xiaomi desfiinteaza Samsung

La fiecare inceput de luna, cei de la AnTuTu obisnuiesc sa publice un clasament format din cele mai performante smartphone-uri ale momentului. Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019 poate fi.

Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au intrecut luni seara in tinute spectaculoase pe covorul roz la Met Gala 2019! Iata-le aici pe cele mai apreciate dintre ele! .

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Cresterea salariilor incepe sa faca victime: Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente isi inchide portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente a anuntat joi ca-si inchide portile, urmand ca societatea sa fie dizolvata, argumentand ca nu mai poate suporta alte cresteri salariale cerute de sindicate, dupa majorarile deja efectuate din ultimii ani.

Cat de periculos e jobul tau? Romania, printre tarile UE cu cele mai multe accidente mortale la locul de munca

182 de accidente mortale s-au produs, in 2016, in tarile din Uniunea Europeana. Potrivit Eurostat, asta inseamna o rata standardizata de incidenta de 2,2 accidente mortale la 100. 000 de lucratori. In Romania s-au inregistrat cele mai multe accidente.

Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hackerii au furat monede virtuale in valoare de 41 de milioane de dolari de unul dintre cele mai mari exchage-uri de criptomonede din lume Binance, potrivit reprezentantilor companiei. Atacatorii au reusit sa retraga 7000 de criptomonede bitcoin folosind o varietate de tehnici ,inclusiv phishing, virusi si alte atacuri, potrivit unei postari a directorului executiv Zhao Changpeng, pe site-ul exchange-ului.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )