Libnet.ro
UNICEF

16:45

Aerul polar loveste Romania! Frigul se instaleaza din aceasta dupa-amiaza si aduce ploi si ninsori

Antena3 Antena3,
Aerul polar loveste Romania! Frigul se instaleaza din aceasta dupa-amiaza si aduce ploi si ninsori

Acest val de aer polar, acest fron atmosferic rece va determina pe de-o parte aparita precipitatiilor si pe de alta parte, o scadere a valorilor termice chiar accentuata in zilele urmatoare, in conditiile in. continuă pe Antena3

Examenele pentru licenta de pilot din aceasta toamna au fost fraudate. Cursantii au trisat folosind un grup de WhatsApp. Autoritatea Aeronautica Civila Romana a declansat o ancheta

Examenele pentru obtinerea licenteide pilot din aceasta toamna, de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana, au fost fraudate, candidatii pacalind testele folosindu-se de un grup de WhatsApp, scrie.

Prognoza meteo: Aerul polar pune stapanire pe Romania. Unde loveste iarna, cat va ploua si de cand se incalzeste

Incepand de marti, 29 octombrie, vremea se va raci accentuat in cea mai mare parte a regiunilor, in multe zone temperaturile urmand a fi mai mici decat cele normale in aceasta perioada. De vina este o masa de aer polar care va aduce vreme de iarna. in unele zone, temperaturile nocturne vor fi negative, iar la munte vor cadea precipitatii.

VREMEA. Un val de aer polar loveste Europa. Vor fi temperaturi cu 25 de grade mai mici

Un val de aer rece ajunge curand si va afecta Europa Eentrala si de Est, incepand de saptamana viitoare. Tari din Europa Centrala si de Est vor fi afectate de un val de aer polar care vine din.

Prognoza meteo: Un val neobisnuit de frig si precipitatii loveste Romania. Unde va ploua si cat scad temperaturile

Vremea frumoasa din weekend devine amintire. De luni, temperaturile incep sa scada usor in jumatatea de nord a tarii si apar precipitatiile. De marti, frigul si precipitatiile se extind in toate regiunile, iar la munte sunt asteptate lapovite si ninsori.

Libertatea: Examenele pentru licenta de pilot din aceasta toamna au fost fraudate, la 18 teste, cu ajutorul unui grup de WhatsApp

Examenele prin care se obtine licenta de pilot date in aceasta toamna au fost fraudate, candidatii pacalind testele la 18 materii cu ajutorul unui grup de WhatsApp, scrie Libertatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )