Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia, cea mai solida crestere din grupul Renault

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia, cea mai solida crestere din grupul Renault

Veniturile Renault au scazut cu 0,1% in primul trimestru, la 8,26 miliarde euro, din cauza aprecierii euro pe pietele valutare, in pofida vanzarilor mai mari de autoturisme. Chiar si asa, Dacia a inregistrat cea mai rapida crestere dintre marcile. continuă pe Wall-Street Ro

Nimeni nu se astepta ca ea sa fie desemnata cea mai FRUMOASA femeie din lume. Vezi cum arata

Cea mai frumoasa femeie din lume este actrita Lupita Nyongo, laureata cu premiul Oscar pentru rolul secundar din 12 ani de sclavie. Noua sa distinctie vine din partea revistei americane People care a publicat noua.

Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

Lupita Nyongo, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar in acest an, a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa persoana din lume. Actrita de 31 de ani,.

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate.

Lupita Nyongo, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014!

Prestigioasa revista americana People a facut clasamentul celor mai frumoase femei din lume in anul 2014, iar actrita de origine keniana Lupita Nyongo se afla de aceasta data in fruntea clasamentului. Lupita le calca astfel pe urme unor frumuseti de marca precum Julia Roberts sau Cindy Crawford.

Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Lupita Nyongo, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul 12 ani de sclavie, a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People.

Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

Doar o mica parte dintre persoanele care isi cumpara bilet de avion din Romania opteaza si pentru o asigurare de calatorie, in ciuda faptului ca acest produs, care acopera riscuri importante, costa doar cativa euro.

A fost vanduta cea mai scumpa masina din China: Hongqi L5

Cea mai scumpa masina chinezeasca produsa vreodata a fost vanduta recent pentru un om de afaceri din Beijing. Limuzina Hongqi L5, destinata deminitarilor chinezi, a fost scoasa la vanzare pentru nu mai putin de cinci milioane de yuani, ceea ce reprezinta echivalentul a 580. 000 de euro, relateaza BBC.

New York Times: Republica Moldova e cea mai curajoasa natiune din lume

Daca ar fi o competitie olimpica pentru cea mai curajoasa natiune de pe glob, medalia de aur ar putea fi luata cu usurinta de Moldova, noteaza editorialistul Nicholas Kristof de la New York Times.

New York Times: Republica Moldova este cea mai curajoasa tara din lume pentru faptul ca-i tine piept lui Vladimir Putin

Un editorialist New York Times lauda Republica Moldova, spunand ca ar primi medalia de aur pentru curajul de a-i tine piept presedintelui rus Vladimir Putin. Guvernul moldovean nu renunta la aderarea la UE.

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )