Libnet.ro
UNICEF

22:16

Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, Kavarna Rock!

Hotnews Hotnews,
 Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, Kavarna Rock!

METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul The Road To Kavarna Rock Festival. continuă pe Hotnews

Nausica, din nou pe scena Bucharest Fashion Week, cel mai mare festival de moda din tara

Creatiile acesteia au fost prezentate aseara, in cadrul celei de a XX-a editii a festivalului la care au participat designeri si branduri cunoscute din tara si din strainatate.

Italia: Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 111 ani si 357 de zile

Cel mai batran barbat din lume a murit, joi, la varsta de 111 ani si 357 de zile, scrie China Gate. Italianul Arturo Licata a devenit decanul de varsta al barbatilor din toata lumea in 13 septembrie 2013,.

95 de etaje in 43 de secunde cel mai rapid lift din lume

Hitachi tineste recordul pentru cel mai rapid lift din lume, in prezent detinut de Toshiba. Hitachi lucreaza la constructia celui mai rapid lift din lume, un record momentan detinut de Toshiba, si va construi doua astfel de mijloace de transport inChinas Guangzhou CTF Finance Centre. Liftul construit de Hitachi va putea atinge 95 de etaje in doar 43 de secunde, avand o viteza de 72 Km/h. Liftul construit de Toshiba se afla in cladirea Taipei 101 si are o viteza [].

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume, care va fi instalat intr-o cladire din China, scrie BBC. Acesta va fi capabil de viteze pana la 72 de kilometri pe ora si va avea nevoie de doar 43 de secunde pentru a.

Lucrarile de constructii au avut cel mai mare declin

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Germania sarbatoreste Ziua Berii. Consumul, la cel mai scazut nivel din ultimii 24 de ani

Germania sarbatoreste printr-o serie de evenimente si 039;porti deschise039; Ziua Berii Germane, produs emblematic al tarii, desi consumul mediu scade progresiv, iar in 2013 a ajuns la cel mai redus nivel de la reunificarea tarii, in 1990, relateaza agentia.

Se deschide cel mai scump restaurant din lume! O masa costa 1.500 de euro de persoana!

Luna viitoare, mai exact pe data de 18 mai, urmeaza a se inaugura, in Ibiza, Hard Rock Hotel, un hotel exclusivist unde luxul este la el acasa. Mai presus de asta, oaspetilor cu dare de mana li se promite o experienta culinara unica, in cadrul restaurantului Sublimotion, sub directa indrumare a celui mai faimos chef din Spania, Paco Roncero. Pretul unei mese la acest restaurant se ridica la aproximativ 1. 500 de euro de persoana!.

Prima Evadare, cel mai mare maraton de ciclism cross-country din estul Europei, are loc duminica prin padurile din nordul Capitalei

Cel mai mare maraton de ciclism cross-country din estul Europei si cel mai popular concurs de acest gen din Romania, Prima Evadare, va avea loc duminica, 11 mai, pe traseul consacrat din padurile situate in nordul Capitalei.

Echipa de baschet feminin CSS Ploiesti, castigatoare a celui mai mare turneu european de juniori

Echipa feminina de baschet CSS Ploiesti a castigat cel mai mare turneu european de juniori, Wien Basketball Tournir, la categoria de varsta under 13. Campioana a Romaniei la aceasta categorie de varsta, echipa.

Cea mai mare pepiniera din tara se face la Brasov cu bani europeni

Aceasta va fi amenajata pe o suprafata de aproximativ 1,9 hectare, la marginea drumului forestier care se continua din strada Plopilor din cartierul Noua.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )