Libnet.ro
UNICEF

01:05

Om de afaceri, condamnat la peste 22 de ani inchisoare, dupa ce a accidentat un politist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Om de afaceri, condamnat la peste 22 de ani inchisoare, dupa ce a accidentat un politist

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat intentionat in 2015 pe politistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza ranilor, a fost condamnat definitiv astazi de Curtea de Apel Bucuresti la 22 de ani si 10 luni inchisoare pentru omor calificat, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului. continuă pe Ziarul Bursa

Abdullah Atas, condamnat la 22 ani si 10 luni de inchisoare pentru uciderea politistului Gheorghe Ionescu

Curtea de apel Bucuresti a dat sentinta definitiva in cazul afaceristul turc Abdullah Atas, acuzat de uciderea politistului Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutiera a Capitalei: 22 ani si 10 luni de inchisoare. Omul de afaceri a fost gasit vinovat de trei infractiuni. Atas trebuie sa plateaSca daune de 400. 000 de euro catre rudele politistului.

Milionarul Atas,condamnat la 22 ani si 10 luni de inchisoare pentru uciderea politistului Gheorghe Ionescu

Curtea de apel Bucuresti a dat sentinta definitiva in cazul afaceristul turc Abdullah Atas, acuzat de uciderea politistului Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutiera a Capitalei: 22 ani si 10 luni de inchisoare. Omul de afaceri a fost gasit vinovat de trei infractiuni. Atas trebuie sa plateasca daune de 400. 000 de euro catre rudele politistului.

Un roman de 22 de ani, condamnat la trei ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a furat 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock

Un tanar originar din Romania a reusit sa fure 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock desfasurat la Birmingham, in centrul Angliei. Romanul si-a recunoscut fapta si a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Fost ministru rus al Economiei, condamnat la opt ani de inchisoare

Un tribunal din Rusia l-a condamnat, vineri, pe fostul ministru al Economiei, Alexei Uliukaev, la o pedeapsa de opt ani de inchisoare, dupa ce l-a gasit vinovat ca a cerut o mita de doua milioane de dolari de la directorul general al companiei petroliere Rosneft, Igor Secin, informeaza AFP si Reuters, conform Agerpres.

Abdullah Atas, turcul care a ucis un politist, condamnat definitiv la 22 de ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri Abdullah Atasla 22 de ani si 10 luni de inchisoare, dupa ce beat fiind a intrat intentionat cu masina in politistul Gheorghe r.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )