Libnet.ro
UNICEF

08:30

Donald Trump primeste un tratament experimental, care poate avea efecte adverse severe

Antena3 Antena3,
Donald Trump primeste un tratament experimental, care poate avea efecte adverse severe

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, primeste un tratament experimental, mai exact un cocktail de anticorpi produs de compania Regeneron, care nu se afla in schemele oficiale anti-Covid din SUA sau Europa. continuă pe Antena3

Donald Trump a multumit personalului medical: Cu ajutorul lor, ma simt bine

Donald Trump, presedintele SUA, a multumit pe retelele de socializare personalului medical de la Walter Reed Medical Center pentru contributia in lupta impotriva noului coronavirus, el fiind internat pentru tratament.

VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, nu primeste in acest moment oxigen suplimentar si nu mai are febra de 24 de ore, a informat sambata medicul Casei Albe, Sean Conley, dand asigurari ca liderul SUA se simte foarte bine, relateaza AFP.

Curg scenariile la Casa Alba daca starea lui Donald Trump se inrautateste. S-a intamplat doar de trei ori

In cazul in care presedintele Donald Trump dezvolta forme severe ale infectiei cu coronavirus si nu isi mai poate indeplini prerogativele, poate fi aplicat ce de-al 25-lea Amendament constitutional, indica analistii scenei politice americane.

Ce se intampla daca Donald Trump nu se poate prezenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie?

Internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, presedintele american Donald Trump da asigurari ca se va insanatosi in cateva zile. in caz contrar, Statele Unite intra intr-o situatie foarte delicata, cu aspecte nemaiintalnite.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

Alegeri prezidentiale in SUA. Schimb de replici dure in prima dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Trump:Nu este nimic inteligent la tine, Joe Biden: E greu sa vorbesti peste clovnul asta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, s-au confruntat in prima dezbatere televizata in cursa pentru Casa Alba, care a avut loc la Cleveland. Discutiile s-au centrat pe ec.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Twitter va suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele american Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie News. ro citand revista Variety.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )