Libnet.ro
UNICEF

23:00

Aferim!, premiul pentru cea mai buna imagine

România Liberă România Liberă,
Aferim!, premiul pentru cea mai buna imagine

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, a castigat premiul pentru cea mai buna imagine - realizata de Marius Panduru - la Festivalul Filmului Francofon de la Namur, care s-a desfasurat intre 2 si 9 octombrie, in Belgia. continuă pe România Liberă

Cea mai buna camera pe telefon: iPhone 6S Plus vs Xperia Z5

Pentru ca cei de la DxOMark considera ca Xperia Z5 are cea mai buna camera de pe orice smartphone, o comparatie cu iPhone 6S Plus se anunta relevanta. Cu toate ca divizia de telefoane a Sony nu este profitabila deja de cativa ani, terminalele sale premium vin la pachet cu niste camere impresionante, un merit [] Cea mai buna camera pe telefon: iPhone 6S Plus vs Xperia Z5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Actiunile companiilor petroliere europene, cea mai buna performanta saptamanala din ultimii 7 ani

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe.

Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS

Spre surprinderea celor care plateau un abonament lunar usturator la Adobe CC, compania americana a facut Adobe Lightroom gratuit pe iOS. in ultimii ani, nu ne mai multumim doar sa facem poze cu smartphone-ul din buzunar. inainte ca respectivele capturi foto sa ajunga pe Facebook sau Instagram, trebuie editate, decupate, optimizate prin aplicare de diverse [] Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Marea Britanie, tara care ofera cea mai buna ingrijire medicala persoanelor aflate pe moarte

Care este cel mai bun loc din lume in care sa mori? Potrivit clasamentului international de ingrijiri paliative pe 2015, Marea Britanie ofera cea mai buna ingrijire din lume la sfarsitul vietii. Studiul a fost elaborat de Economist Intelligence Unit EIU) in 80 de tari, inclusiv in Romania, care se situeaza sub jumatatea clasamentului.

Companiile petroliere au castigat peste 70 de miliarde dolari

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe baril, informeaza Bloomberg.

Ce au discutat liderii Senatului la intalnirea de la Snagov. MAE, urecheat de alesi deoarece imaginea Romaniei este de cea mai corupta natiune

Membri din conducerea Senatului care au participat la intalnirea informala de la Snagov au propus ca amendamentele la proiectele de lege sa poata fi facute si in plen, iar in discutii s-a punctat si faptul ca Ministerul Afacerilor Externe, prin documente ale sale, creeaza Romaniei o imagine externa de cea mai corupta natiune.

Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless

Cei de la Bowers Wilkins au avut din totdeauna o sensibilitate pentru designuri futuriste, dar noul Zepellin Wireless imprumuta aspectul de la un model mai vechi. in urma cu cativa ani, cea mai scumpa boxa cu dock de iPhone are mari sanse sa fi fost Zepellin-ul de la Bowers Wilkins, cu un aspect [] Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Cea mai mare si moderna fabrica de gips carton din Romania foloseste ca materie prima un deseu de la termocentrala Turceni

Compania belgiana Siniat a inaugurat, astazi, in orasul Turceni, din judetul Gorj, cea mai mare fabrica de gips-carton din Romania. Tehnologia folosita este inovativa, pentru ca, in premiera, materia prima este reprezentata de un deseu de la termocentrala din Turceni, cea mai mare din tara, rezultat in urma procesului de desulfurare.

IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

Paula Iacob a declarat, intr-un interviu din anul 2013, ca a ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu a fost rea si l-a aparat pe Nicu Ceausescu, impotriva sfaturilor lui Corneliu Coposu.

VIDEO Cum suna si cum accelereaza noua Mazda MX-5, cea mai populara decapotabila din lume, ajunsa la generatia a patra

Mazda MX-5 este cunoscuta ca fiind cea mai bine vanduta decapotabila cu doua locuri din lume, avand o reteta neschimbata din anii 90 si pana in prezent: greutate redusa, motorizari vioaie, suspensii performante si un sistem de directie cu demultiplicare mica ce da agilitate masinii. Mazda MX-5 a ajuns la generatia a patra si mai jos poti vedea cum accelereaza si cum suna versiunea cu motor de baza 1,5 litri, natural aspirat, 130 CP). De asemenea, poti vedea spre comparatie si generatia a doua cu motorizare comparabila, produsa cu 15 ani inainte.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )