Libnet.ro
UNICEF

08:17

Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Companiile mari din Romania pot economisi anual peste 100 milioane de euro din bugetul de marketing, cu ajutorul solutiilor de Big Data care dezvolta modele statistice si optimizeaza cheltuielile, arata estimarile consultantilor din domeniu, publicate miercuri. continuă pe Ziarul Bursa

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

Scandal major de coruptie in Tanzania pentru un contract de 390 milioane euro cu o presupusa firma din Romania

Oficialii anticoruptie din Tanzania au audiat luni doi oficiali guvernamentali ca urmare a unei presupuse implicari in semnarea unui contract in valoare de 390 milioane de euro cu o firma din Romania pentru achizitia de echipamente de salvare si de pompieri, transmite publicatia The Citizen, citata de Mediafax.

Transformarea totala a celei mai grase femei din Romania. Cat de mult a slabit Mariana Buica

Cea mai grasa femeie din Romania a ajuns de nerecunoscut! Femeia a slabit extrem de mult. Cum si-a schimbat stilul de viata si cat a ajuns sa cantareasca acum? Mariana Buica traieste acum viata la care a visat mereu. Mariana Buica, transformare totala. Cat a slabit cea mai grasa femeie din Romania? Mariana Buica este .

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar .

Guvernul Orban, veste buna pentru 200.000 de gospodarii din Romania. Marcel Bolos: Vom introduce gaze naturale in localitatile in care locuintele sunt incalzite cu combustibil solid

Mai multe localitati din Romania, care cuprind un total de 200. 000 de gospodarii, vor fi racordate la reteaua de gaze naturale, a afirmat Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, marti seara, la finalul.

Gheorghe Gheorghiu, la pieptul unei blonde celebre din Romania. Cum arata artistul la 66 de ani FOTO

Gheorghe Gheorghiu s-a fotografiat in compania unei cunoscute blondine din showbiz-ul romanesc. Artistul in varsta de 66 de ani le-a facut in acest mod o surpriza fanilor, pentru ca nimeni nu se astepta sa il vada intr-o asemenea ipostaza. De asemenea, se pare ca fotografia inedita a fost realizata departe de tara. Este cunoscut ca .

Digi24: VIDEO. Dezvaluiri cutremuratoare despre mafia lemnului din Romania

Gheorghe si Ruxandra Gorcioaia plang moartea fiului lor. Era padurar si acum e cea mai recenta victima a asa-numitei mafii a lemnului, care controleaza industria de taieri ilegale de copaci din Romania.

IN ACEASTA SAPTAMANA: Actiunile Bancii Transilvania au generat tranzactii de peste 65 milioane de lei

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri, in aceasta saptamana, pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 65,4 milioane de lei, urmate de actiunile Purcari Wineries Public Company, cu schimburi de 46,1 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 39,2 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul bursei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )