Libnet.ro
UNICEF

06:45

Aflata in fata unui vot crucial pentru Brexit, Theresa May promite un raspuns rapid

Adevărul Adevărul,
Aflata in fata unui vot crucial pentru Brexit, Theresa May promite un raspuns rapid

Theresa May le-a spus principalilor ministri din cabinetul sau ca va raspunde rapid la rezultatul votului pentru Brexit programat pentru marti seara in Camera Comunelor, a anuntat purtatorul sau de cuvant, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Sondaj, cu doar doua zile inainte de votul istoric din Parlament: Cetatenii britanici doresc un nou referendum pentru Brexit

Un nou referendum pentru Brexit este cea mai populara optiune printre cetatenii din Marea Britanie, potrivit unui sondaj realizat la comanda The Independent. Asadar, aceasta varianta se bucura de cea mai mare.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Marius Costachescu, in varsta de25 de ani,a murit, dupa ce a fost injunghiat, in fata unui club din Medias. Mariusa fost injunghiat mortal de Marius Rusu, in urma unei altercatii produse.

VIDEO UPDATE Acordul privind Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May. Opozitia depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului. Reactia Theresei May

Parlamentul de la Londra a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit, cu doua luni si jumatate inainte de data prevazuta pentru iesirea din UE. Dupa vot, opozitia laburista a anuntat depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului. Premierul britanic a declarat ca votul din aceasta seara nu este calea de urmat si ca a crezut intotdeauna ca cea mai buna cale este parasirea UE cu un acord bun, fapt caruia i-a dedicat ultimii doi ani.

LIVEVIDEO UPDATE Acordul Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May

Parlamentul britanic a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit.

The Guardian: Parlamentarii i mint pe alegatori - nu exista alternativa la acordul lui May pentru Brexit

Parlamentul este pe punctul de a-i minti pe cei care l-au ales in urma cu doi ani. Este pe punctul de a pretinde ca exista o cale mai buna de a parasi UE decat cea schitata de acordul premierului Theresa May. Daca va respinge prin vot acordul lui May, atunci va minti, potrivit The Guardian, citat de Rador.

INCREDIBIL: Keanu Reeves s-a casatorit...in Romania! Celebrul actor din seria Matrix a spus DA, in fata unui preot roman

Keanu Reeves 54 de ani) nu a fost niciodata casatorit oficial, dar chiar si asa, in urma cu 27 de ani, celebrul actor din Matrix si-a pus pirostriile de-adevaratelea, in Romania, pe cand filma pentru.

Un recidivist din Alba, eliberat in baza recursului compensatoriu, a ucis un tanar de 25 de ani in fata unui club din Medias

Un barbat recidivist din judetul Alba, condamnat pentru omor si eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu, l-a injunghiat mortal pe un tanar in varsta de 25 de ani, in urma unui conflict izbucnit intr-un club din Medias.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )