Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Antena3 Antena3,
Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Marius Costachescu, in varsta de25 de ani,a murit, dupa ce a fost injunghiat, in fata unui club din Medias. Mariusa fost injunghiat mortal de Marius Rusu, in urma unei altercatii produse. continuă pe Antena3

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

Un recidivist din Alba, eliberat in baza recursului compensatoriu, a ucis un tanar de 25 de ani in fata unui club din Medias

Un barbat recidivist din judetul Alba, condamnat pentru omor si eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu, l-a injunghiat mortal pe un tanar in varsta de 25 de ani, in urma unui conflict izbucnit intr-un club din Medias.

Imagini socante. Momentul in care un tanar este omorat de un recidivist eliberat prin recurs compensatoriu in fata unui club VIDEO

Barbatul din Alba banuit ca a ucis un tanar din Medias in fata unui local, sambata noapte, nu se afla la prima abatere de la lege. Acesta a fost condamnat in anul 2010 de Tribunalul Alba la 12 ani si 6.

Fata cu apa Fiji, noua senzatie a Internetului! Cine este si cum a reactionat dupa Golden Globes!

Fata cu apa Fiji care a aparut in toate pozele de pe covorul rosu al Globurilor de Aur a devenit peste noapte vedeta internetului.

Cine este iubitul lui Feli Donose

Feli Donose a postat pe social media, in sfarsit, o fotografie cu iubitul ei, cel cu care are are o fetita de doat cateva luni. Iata despre cine este vorba! .

Uncopildin Valcea aajuns in moarte cerebrala la Bucuresti. Ministrul Sanatatii:Cine este vinovat cu siguranta va plati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata ca cine este vinovat de situatia in care se aflacopilul de la Valcea, ajuns in moarte cerebrala la Bucuresti, cu siguranta va.

Gata cu misterul: S-a aflat si cine este creierul din spatele discursului istoric sustinut de Tusk la Ateneu (VIDEO)

Acum ca s-a aflat cine este romanul care a tradus discursul istoric sustinut de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, la Ateneul Roman, a fost dezvaluit publicitatii si creierul momentului.

Marius a sarit sa ajute un tanar care intrase cu masina intr-un sant. Cand a realizat cine este barbatul, a ramas socat

Un tanar de 26 de ani din judetul Arad a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce ar fi sustras un autoturism, pe care l-ar fi condus fara permis si sub influenta alcoolului, a distrus un chiosc comercial, iar ap.

Surpriza de care au avut parte elevii unui liceu din America dupa ce s-au ntors din vacanta

Elevii unui liceu din localitatea Mundelein, Illinois, SUA, au avut o surpriza cand s-au intors la scoala dupa sarbatorile de iarna atunci cand au vazut pe holurile liceului 7 picturi de dimensiuni mari care reprezentau carti din literatura americana. Proiectul a avut succes si pe pagina de Facebook a liceului, unde fotografiile cu volumele uriase au fost distribuite de mii de ori si au devenit virale in cateva ore.

Crima sangeroasa intr-un club din Romania. Criminalul a fost eliberat recent din inchisoare in baza recursului compensatoriu

Un tanar de 25 de ani a murit, duminica, la Spitalul din Medias, judetul Sibiu, acesta fiind injunghiat in timpul noptii, in urma unui conflict izbucnit intre mai multi localnici, intr-un club. Se pare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )