Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Antena3 Antena3,
Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul. continuă pe Antena3

Recidivistul din Alba care a injunghiat mortal un tanar la Medias a castigat 408 zile de libertate pe baza recursului compensatoriu

Recidivistul din Alba care a injunghiat in nopate de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul compensatoriu. Rusu Marius a fost eliberat in mai 2018.

Gata cu misterul: S-a aflat si cine este creierul din spatele discursului istoric sustinut de Tusk la Ateneu (VIDEO)

Acum ca s-a aflat cine este romanul care a tradus discursul istoric sustinut de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, la Ateneul Roman, a fost dezvaluit publicitatii si creierul momentului.

Digi24: Cine este ministrul din umbra al Afacerilor Interne ale Consiliului UE, pe durata presedintiei Romniei

000 de vizitatori de rang inalt sunt asteptati in Romania in cele 6 luni in care tara noastra conduce Consiliul UE. Ce presupun pregatirile autoritatilor romane pentru evenimentele din perioada urmatoare aflati dintr-un interviu realizat in exclusivitate de jurnalistii Digi24.

Recidivistul din Alba Iulia care a ingrozit o tara intreaga vrea in libertate (VIDEO)

Vrea in libertate. Agresorul recidivist din judetul Alba care a socat o tara intreaga, in momentul in care a agresat cu bestialitate o tanara, nu mai vrea in spatele gratiilor. Barbatul a solicitat.

Cine este iubitul lui Feli Donose

Feli Donose a postat pe social media, in sfarsit, o fotografie cu iubitul ei, cel cu care are are o fetita de doat cateva luni. Iata despre cine este vorba! .

Uncopildin Valcea aajuns in moarte cerebrala la Bucuresti. Ministrul Sanatatii:Cine este vinovat cu siguranta va plati

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat sambata ca cine este vinovat de situatia in care se aflacopilul de la Valcea, ajuns in moarte cerebrala la Bucuresti, cu siguranta va.

Fata cu apa Fiji, noua senzatie a Internetului! Cine este si cum a reactionat dupa Golden Globes!

Fata cu apa Fiji care a aparut in toate pozele de pe covorul rosu al Globurilor de Aur a devenit peste noapte vedeta internetului.

Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Marius Costachescu, in varsta de25 de ani,a murit, dupa ce a fost injunghiat, in fata unui club din Medias. Mariusa fost injunghiat mortal de Marius Rusu, in urma unei altercatii produse.

Marius a sarit sa ajute un tanar care intrase cu masina intr-un sant. Cand a realizat cine este barbatul, a ramas socat

Un tanar de 26 de ani din judetul Arad a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce ar fi sustras un autoturism, pe care l-ar fi condus fara permis si sub influenta alcoolului, a distrus un chiosc comercial, iar ap.

Planul diabolic al unui tanar din Alba!Cum a incercat s-o recupereze pe iubita care l-a parasit

Solutie extrema gasita de un tanar de 20 de ani din Aiud, judetul Alba, pentru a pastra o relatie de prietenie cu iubita care l-a parasit. Tanarul a dat foc locuintei acesteia, dupa care a aparut in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )