Libnet.ro
UNICEF

15:15

AFP despre criza din Republica Moldova: Partidul Democrat paraseste guvernarea pentru a pune capat crizei politice

Hotnews Hotnews,
 AFP despre criza din Republica Moldova: Partidul Democrat paraseste guvernarea pentru a pune capat crizei politice

Partidul Democrat al lui Vlad Plahotniuc, oligarh acuzat de ani de zile de control din umbra asupra Moldovei, a anuntat vineri ca paraseste guvernarea si, dupa aproape o saptamana de rezistenta, sunt de acord sa cedeze puterea noii coalitii dintre pro-rusi si pro-europeni, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase, despre situatia din Republica Moldova: Sa nu ne incurcam in fleacuri, cum ar fi statul de drept, Constitutia...

Adrian Nastase a comentat, vineri, intr-o postare pe blogul sau, situatia actuala din Republica Moldova. Premisele pentru analiza fara sa tinem seama daca persoanele sunt simpatice sau nu): Noul guvern al.

Republica Moldova - Partidul Democrat se retrage de la guvernare

Partidul Democrat a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM, prin demisia Guvernului condus de Pavel Filip.

Cum s-a implicat Romania in criza din Republica Moldova. intalnirile pe care le-a avut trimisul lui Iohannis la Chisinau, chiar in ziua in care Plahotniuc a renuntat la putere

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca ultimele evolutii politice de la Chisinau pot scoate Republica Moldova din criza si contribuie la o tranzitie pasnica a puterii.

Liviu Plesoianu, despre situatia din Republica Moldova: Maia Sandu e Monica Macovei 2

Liviu Plesoianu afirma ca, fara sa sustina tabara adversa, considera ca noul prim-ministru al Republicii Moldova este o Monica Macovei 2, iar romanii de peste Prut isi vor face viata zob daca vor.

Criza politica din R. Moldova: Partidul Democrat ar putea anunta vineri ca preda puterea - presa rusa Ambasadorul SUA s-a intalnit vineri cu Plahotniuc

In urmatoarele ore, Partidul Democrat din Moldova va anunta deblocarea institutiilor de stat, au declarat surse anonime din cadrul formatiunii politice pentru publicatia rusa Kommersant, scrie Agora. md.

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a parasit Republica Moldova. intr-un comunicat de presa, se spune ca in legatura cu speculatiile aparute in presa despre asa-zisa.

Melescanu a discutat, la Odessa, cu omologul sau ucrainean despre situatia din Republica Moldova

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, a avut, vineri, la Odessa, o intrevedere de lucru cu omologul din Ucraina, Pavlo Klimkin. Principala tema de discutie a vizat evolutiile recente din Republica Moldova, cu accent pe asigurarea unei tranzitii pasnice si inclusive, pentru iesirea din criza, informeaza MAE.

Iohannis, scrisoare catre Juncker si Tusk pentru gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru criza din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri o scrisoare catre presedintele Consiliului European, Donald Tusk si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova. in textul scrisorii, seful de la Cotroceni le cere celor doi gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru rezolvarea crizei din Republica Moldova.

Fuge Plahotniuc din Republica Moldova? (VIDEO)

Cinci avioane charter si-au luat zborul de pe Aeroportul Chisinau, dupa anuntul Partidului Democrat din Republica Moldova, de vineri, ca se retrage de la putere si ca membrii Guvernului Pavel Filip au renuntat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )