Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza politica din R. Moldova: Partidul Democrat ar putea anunta vineri ca preda puterea - presa rusa Ambasadorul SUA s-a intalnit vineri cu Plahotniuc

Hotnews Hotnews,
 Criza politica din R. Moldova: Partidul Democrat ar putea anunta vineri ca preda puterea - presa rusa Ambasadorul SUA s-a intalnit vineri cu Plahotniuc

In urmatoarele ore, Partidul Democrat din Moldova va anunta deblocarea institutiilor de stat, au declarat surse anonime din cadrul formatiunii politice pentru publicatia rusa Kommersant, scrie Agora. md. continuă pe Hotnews

Criza politica din R. Moldova: Parlamentul modifica legea astfel incat procurorul general sa poata fi cetatean strain

In Parlamentul de la Chisinau au fost prezentate, marti, modificarile propuse de noua majoritate PSRM - ACUM la legea privind procuratura Republicii Moldova, potrivit Agora. md.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

Deputatul George Visan, reactie la criza politica din Republica Moldova: Situatia actuala din Chisinau este destul de ingrijoratoare si ea reflecta lipsa noastra de atentie sporita

Deputatul social-democrat dinConstanta, George Visan a explicat ca la Chisinau criza politica este si un rezultat direct al absentei relatiilor organice dintre Romania si Republica.

Andrei Nastase, ministrul de Interne al Rep. Moldova: Partidul Democrat va CAPITULA in jumatate de ora sau o ora (VIDEO)

Partidul Democrat al Republicii Moldova, condus de Vladimir Plahotniuc, va capitula in jumatate de ora, a declarat Andrei Nastase, viceprim-ministru si ministru de Interne al Republicii Moldova din partea.

Republica Moldova - Partidul Democrat se retrage de la guvernare

Partidul Democrat a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM, prin demisia Guvernului condus de Pavel Filip.

Titus Corlatean, despre criza politica din Republica Moldova: Trebuie promovata o pozitie comuna Presedintie - Guvern - Parlament

Resedintia, Guvernul si Parlamentul trebuie sa promoveze o pozitie comuna consolidata cu privire la situatia politica din Republica Moldova, considera senatorul PSD Titus Corlatean. Mai ales ca.

Confruntarea dintre chelneritele in sutien si protestatarii ultrareligiosi explica criza politica din Israel

Bastet, o cafenea vegan si LGBT-friendly cu mese pe un trotuar din centrul Ierusalimului, este o oaza pentru rezidentii atei care vor sa se racoreasca sambata intr-un oras care aproape incremeneste pentru Sabatul evreiesc. Dar o procesiune de barbati ultra-ortodocsi marsaluieste de fiecare data in semn de dispret. Shabbos! incanteaza ei, folosind termenul idis pentru Sabat. Recent, chelneritele au ripostat, ridicandu-si bluzele si expunandu-si sutienele, intr-o tentativa de respingere a demonstrantilor conservatori religiosi.

VIDEO Criza politica din Republica Moldova: Plahotniuc renunta la putere. Guvernul condus de Filip demisioneaza Dodon: E o victorie, dar nu e o victorie finala Maia Sandu: Actiunile lui Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite

Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM si condus de Maia Sandu. Reprezentantii Partidului Democrat au anuntat vineri seara retragerea de la guvernare, prin demisia ministrilor Cabinetului condus de Pavel Filip, anunta Unimedia. Este o victorie, dar nu este o victorie finala si nu trebuie sa ne linisteasca, a declarat Igor Dodon, la scurt timp de la anuntul PDM. Actiunile abuzive dictate de Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite, a afirmat, la randul sau, Maia Sandu. Cum s-a implicat Romania in criza din Republica Moldova. intalnirile pe care le-a avut trimisul lui Iohannis la Chisinau, chiar in ziua in care Plahotniuc la renuntat la putere .

Partidul Democrat din Republica Moldova, al lui Vladimir Plahotniuc, renunta la guvernare VIDEO

In urma sedintei Consiliului Politic National al PDM din 14 iunie 2019, vicepresedintele PD, Vladimir Cebotari, a anuntat ca Partidul Democrat pleaca de la guvernare, iar incepand cu ziua de astazi, intregul.

Ministerul de Externe, schimbare de pozitie fata de criza din R. Moldova: Vointa exprimata de cetateni la alegerile din februarie trebuie respectata/ Luni, Melescanu sustinea varianta partidului lui Plahotniuc, alegeri anticipate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis marti o noua pozitie a Romaniei privind criza politica din Republica Moldova, sustinand ca vointa exprimata de cetateni la alegerile din luna februarie trebuie respectata. Cu o zi in urma, ministrul Teodor Melescanu spunea ca singura solutie o reprezinta alegeri anticipate in 6 septembrie. Aceasta este varianta Partidului Democrat al lui Vladimir Plahotniuc, forta politica ce a dizolvat, prin intermediul Curtii Constitutionale, Parlamentul ales in februarie, declarand si ca noul guvern al Maiei Sandu este in afara legii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )