Libnet.ro
UNICEF

12:15

Republica Moldova - Partidul Democrat se retrage de la guvernare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Republica Moldova - Partidul Democrat se retrage de la guvernare

Partidul Democrat a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM, prin demisia Guvernului condus de Pavel Filip. continuă pe Ziarul Bursa

Andrei Nastase, ministrul de Interne al Rep. Moldova: Partidul Democrat va CAPITULA in jumatate de ora sau o ora (VIDEO)

Partidul Democrat al Republicii Moldova, condus de Vladimir Plahotniuc, va capitula in jumatate de ora, a declarat Andrei Nastase, viceprim-ministru si ministru de Interne al Republicii Moldova din partea.

Criza politica din R. Moldova: Partidul Democrat ar putea anunta vineri ca preda puterea - presa rusa Ambasadorul SUA s-a intalnit vineri cu Plahotniuc

In urmatoarele ore, Partidul Democrat din Moldova va anunta deblocarea institutiilor de stat, au declarat surse anonime din cadrul formatiunii politice pentru publicatia rusa Kommersant, scrie Agora. md.

VIDEO Criza politica din Republica Moldova: Plahotniuc renunta la putere. Guvernul condus de Filip demisioneaza Dodon: E o victorie, dar nu e o victorie finala Maia Sandu: Actiunile lui Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite

Partidul Democrat din Republica Moldova, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, a decis sa cedeze puterea Guvernului investit de majoritatea ACUM - PSRM si condus de Maia Sandu. Reprezentantii Partidului Democrat au anuntat vineri seara retragerea de la guvernare, prin demisia ministrilor Cabinetului condus de Pavel Filip, anunta Unimedia. Este o victorie, dar nu este o victorie finala si nu trebuie sa ne linisteasca, a declarat Igor Dodon, la scurt timp de la anuntul PDM. Actiunile abuzive dictate de Plahotniuc nu vor ramane nepedepsite, a afirmat, la randul sau, Maia Sandu. Cum s-a implicat Romania in criza din Republica Moldova. intalnirile pe care le-a avut trimisul lui Iohannis la Chisinau, chiar in ziua in care Plahotniuc la renuntat la putere .

Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova: Toti membrii Guvernului si-au anuntat demisia

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce vineri.

UPDATE Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova. Maia Sandu:in sfarsit am castigat in fata raului (VIDEO)

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce, vineri,.

Partidul Democrat din Republica Moldova, al lui Vladimir Plahotniuc, renunta la guvernare VIDEO

In urma sedintei Consiliului Politic National al PDM din 14 iunie 2019, vicepresedintele PD, Vladimir Cebotari, a anuntat ca Partidul Democrat pleaca de la guvernare, iar incepand cu ziua de astazi, intregul.

Fuge Plahotniuc din Republica Moldova? (VIDEO)

Cinci avioane charter si-au luat zborul de pe Aeroportul Chisinau, dupa anuntul Partidului Democrat din Republica Moldova, de vineri, ca se retrage de la putere si ca membrii Guvernului Pavel Filip au renuntat.

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

Fostul presedinte georgian Saakasvili: Sunt evenimente istorice in Republica Moldova. Democratii lui Plahotniuc ocupa ilegal institutiile statului. Oamenii sa se mobilizeze, iar oligarhii sa fie trasi la raspundere

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a declarat ca Partidul Democrat condus de Vladimir Plahotniuc ocupa institutiile de stat ilegal, precum si ca oligarhii care au capturat tara trebuie trasi la.

Dancila, intrebata despre afirmatiile lui Melescanu privind situatia din Republica Moldova: Cred ca unii s-au grabit cu declaratiile / Nu mai trebuie sa avem opinii separate legate de un lucru atat de important

Premierul Viorica Dancila spune ca unii s-au cam grabit cu declaratiile privind criza politica din Republica Moldova, ea referindu-se la ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care spunea ca singura solutie o reprezinta alegeri anticipate in 6 septembrie, aceasta fiind varianta Partidului Democrat al lui Vladimir Plahotniuc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )