Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agenti si principali. Despre cea mai mare problema din economia politica

Adevărul Adevărul,
Agenti si principali. Despre cea mai mare problema din economia politica

Relatiile de tip agent principal au fost un mare subiect de dezbatere in anii 1970. Cum poti face un agent sa urmareasca interesele principalului cand si cum vrea acesta din urma, atunci cand agentul nu poate fi monitorizat?. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania - cea mai mare inflatie din UE

Rata inflatiei anuale de la noi s-a situat la 4,6%, potrivit Biroului de Statistica al UE * BNR: Dinamica ascendenta a ratei anuale a inflatiei contrabalanseaza evolutiile favorabile ale altor indicatori macroeconomici financiari Tara noastra a inregistrat, in luna mai a anului curent, cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, respectiv 4,6%, aceasta fiind urmata de Estonia, cu 3,1%, arata un raport publicat, vineri, de Biroul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat).

Eleva de la tara care a obtinut cea mai mare nota la Evaluarea Nationala in judetul Sibiu. Am muncit foarte mult

In judetul Sibiu sapte elevi au luat cea mai mare nota medie la Evaluarea Nationala. Toti au fost foarte aproape de a obtine nota maxima, reusind sa ajunga la media de 9,90. Printre cei sapte o singura eleva este dintr-o scoala din afara municipiului Sibiu, tanara fiind singura care reprezinta o comuna in primii 40 cei mai buni elevi ai judetului.

Solstitiul de vara 2018. Ce trebuie sa stii despre cea mai lunga zi din an

In jurul datei de21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. Este momentulsolstitiului de vara, ce marcheaza inceputulverii astronomice. Dupa cum este cunoscut, Pamantul.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Anual, populatia unui oras de talia Oradei dispare de pe harta tarii. De ce are Romania cea mai mare pondere a emigrantilor in totalul populatiei

Unul din o suta de romani ia an de an calea strainatatii, in ciuda faptului ca in ultimii ani economia locala a fost una dintre cele mai dinamice din Uniunea Europeana, iar, in tandem, si salariile angajatilor romani au reusit sa inregistreze plusuri, in timp ce rata somajului a atins minime istorice, de 4,5%. Si totusi, de ce fug romanii de acasa?.

Horoscop SOLSTITIU de vara. Cum te afecteaza cea mai lunga zi din 2018

Horoscop SOLSTITIU de vara. Soarele intra in zodia Racului incepand din 21 iunie pana in 22 iulie 2018. In emisfera nordica, Soarele in Rac este la punctul sau maxim din toata vara si straluceste cea mai puternica.

Solstitiul de vara 2018. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile.

Horoscop SOLSTITIU de vara. Cum te afecteaza cea mai lunga zi din an

Horoscop SOLSTITIU de vara. Soarele intra in zodia Racului incepand din 21 iunie pana in 22 iulie 2018. In emisfera nordica, Soarele in Rac este la punctul sau maxim din toata vara si straluceste cea mai puternica.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octomrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )