Libnet.ro
UNICEF

22:00

Agentia americana a medicamentului analizeaza cinci reactii alergice la vaccinul Pfizer in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentia americana a medicamentului analizeaza cinci reactii alergice la vaccinul Pfizer in SUA

Agentia americana pentru medicamente FDA) analizeaza in jur de cinci reactii alergice care au avut loc dupa ce oamenilor li s-a administrat vaccinul creat de Pfizer si BioNTech, a declarat un oficial al agentiei, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Agentia americana a medicamentului analizeaza cinci reactii alergice la vaccinul Pfizer in SUA

Agentia americana pentru medicamente FDA) ancheteaza in jur de cinci reactii alergice care au avut loc dupa ce oamenilor li s-a administrat saptamana aceasta vaccinul creat de Pfizer si BioNTech, a spus vineri seara un oficial al agentiei, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Statele Unite vor sa schimbe recomandarile privind vaccinul anti-covid-19 dupa aparitia unor reactii alergice

Agentia Americana a Medicamentului a precizat ca lucreaza la modificari ale recomandarilor privind vaccinul de la PfizerBioNTech contra Covid-19, dupa ce au fost raportateanumite reactii alergice la doua.

Ce spun specialistii despre posibilele reactii alergice raportate dupa vaccinarea anti-COVID. Vaccinul, utilizat in UE doar dupa o atenta evaluare stiintifica

Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea a transmis joi cateva clarificari in legatura cu posibilele reactii alergice raportate dupa administrarea vaccinului COVID-19 PfizerBioNTech, in Marea Britanie.

Agentia Americana pentru Medicamente a facut publice concluziile dupa evaluarea vaccinului de la Moderna

Agentia Americana pentru Medicamente FDA) a publicat prima evaluare a vaccinului anti-Covid de la Moderna. Acesta este primul pas catre aprobarea acestui ser in Statele Unite, conform Digi24.

Vaccinuri: Statele Unite vor sa isi schimbe recomandarile dupa aparitia a doua reactii alergice

Agentia SUA pentru medicamente a declarat joi ca lucreaza la modificari ale recomandarilor pentru vaccinul Pfizer BioNTech impotriva Covid-19, dupa reactiile alergice aparute la doua persoane injectate in tara, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )