Libnet.ro
UNICEF

13:45

AGENTIILE DE PRESA: Bursele europene scad din cauza temerilor privind pagubele economice provocate de pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Bursele europene scad din cauza temerilor privind pagubele economice provocate de pandemie

Bursele europene au scazut miercuri, in prima sedinta de tranzactionare din acest trimestru, din cauza temerilor privind o recesiune globala profunda, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: New Yorkul, transformat din cauza epidemiei

New Yorkul, epicentrul epidemiei americane, schimbat deja din cauza noului coronavirus, se pregatea de ceea ce este mai rau, dupa ce presedintele american a avertizat ca Statele Unite urmeaza sa se confrunte cu doua saptamani foarte, foarte dureroase, relateaza AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris, cunoscut oficial sub numele Mondial de l and Automobile, un eveniment important in industria auto mondiala care urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie la Paris, a fost anulat in forma sa actuala din cauza epidemiei de COVID-19, au anuntat luni organizatorii, transmite AFP.

Bursele europene incep saptamana cu scaderi, petrolul atinge minimul ultimilor 18 ani

Bursele europene se tranzactionau in scadere luni, la primele ore de tranzactionare, ingrijorarile privind impactul economic al pandemiei de coronavirus intensificandu-se in conditiile in care mai multe tari au extins masurile de carantina iar inchiderea economica din regiune ar putea dura cateva luni.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

563 de decese in Marea Britanie din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 2.352 de morti

Persoanele decedate din cauza coronavirus a crescut cu 563 in Marea Britanie. Bilantul a ajuns la un total de 2. 352 la 31 martie, ora 16. 00 GMT, a anuntat miercuri guvernul de la Londra.

5 celebritati care au murit in pandemie, din cauza noului virus

Mai multe celebritati au murit in perioada asta, din cauza noului virus care a afectat intreaga planeta si-ti arata ca nici cei bogati nu sunt protejati. Pana acum, mai multe persoane.

inca doi romani au murit din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 82. Ultima victima este un barbat din Mures.

O femeie a murit in 27 martie la Spitalul Universitar. DSP a uitat sa raporteze decesul din cauza unor deficiente tehnice

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania se ridica la 79. Este vorba despre o femeie care a murit in 27 martie la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala. Decesul ar fi fost anuntat de catre spital Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, insa aceasta a uitat sa raporteze cazul Institutului National de Sanatate Publica. Explicatia oficiala: deficiente tehnice.

79 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, o femeie din Bucuresti

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 79. Ultima victima este o femeie de 84 de ani din Bucuresti.

837 de persoane au murit in ultimele 24 de ore in Italia, din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 12.428

In Italia au murit in ultimele 24 de ore 837 de oameni, din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 12.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )