Libnet.ro
UNICEF

10:00

AGENTIILE DE PRESA: Politia din Franta a facut aproape sase milioane de controale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Politia din Franta a facut aproape sase milioane de controale

De la inceputul carantinei impotriva coronavirusului, politistii francezi au facut 5,8 milioane de controale, a anuntat miercuri ministrul de interne Christophe Castener, citat de Reuters. El si-a avertizat concetatenii sa nu cedeze tentatiei de a pleca in vacante de primavara, care incepe in acest weekend in unele parti din Franta. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: Supermarketurile din Italia ofera o reducere de pret de 10% persoanelor defavorizate

Mai multe lanturi de supermarketuri din Italia au decis sa ofere o reducere de preturi de 10% persoanelor defavorizate, a caror situatie a devenit si mai complicata de pandemia de coronavirus, transmite AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Supermarketurile din Marea Britanie au avut vanzari record in luna martie din cauza Covid-19

Vanzarile inregistrate in magazinele de produse alimentare din Marea Britanie au atins un record istoric de 10,8 miliarde lire sterline 13,3 miliarde dolari) in luna martie, pe masura ce britanicii s-au grabit sa isi faca stocuri de produse inainte de intrarea in vigoare a masurilor de izolare destinate combaterii coronavirusului, informeaza Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Elevii din China sunt obligati sa poarte masti

Elevii din China sunt obligati sa poarte masti in clase, informeaza marti Xinhua in contextul in care scolile incep sa se redeschida dupa restrictiile impuse pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Germania primeste si trateaza pacienti cu coronavirus din Franta si din Italia

Pacienti cu coronvirus din Franta si din Italia sunt transferati in Germania, unde sunt tratati la b.

AGENTIILE DE PRESA: Austria va lua de asemenea in ingrijire pacienti din Franta

Austria va primi la randul sau pacienti francezi contaminati cu COVID-19, devenind prima tara care nu are frontiera cu Franta unde vor fi transferati bolnavi din regiunea de est, au afirmat miercuri surse oficiale, potrivit AFP.

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )